Jänskä blogiuutinen sekä ihana mysliherkku x2 !
Kohta jaan teille toivomanne myslireseptin viikonlopult sekä ihan älyttömän hyvän variaation mun myslipatukka-reseptistä, mutta ensin hieman ilmoitusluonteista asiaa…*rumpujen pärinää* ;-D
Eikä tarvi huolia, mun blogi kyllä jatkaa ihan samalla linjalla mitä ennenkin elikkä ihan samanlaisia juttuja tuun jatkossakin teidän kanssa jakamaan – no worries 🙂 Vaikka mä tätä blogia omaksi iloksi kirjoitankin, niin ootte te lukijat aivan älyttömän tärkeitä ja iso osa kaikesta tästä ilosta <3 Kaikki kommentit joita saan on kullan arvoisia ja ajatusten jakaminen samanhenkisten ihmisten kanssa on aivan huippua!
Ulkoasuun kyllä saatan tehdä jotain muutoksia, joten ideoita siitä otan mielellään vastaan teiltä, jos sellaisia vaan löytyy – tahdon, että blogi on mahollisimman helppolukuinen ja miellyttävä, joten teidän mielipiteet on tärkeitä 🙂
Blogin osoite muuttuu muuton myötä (ahhh vihoinkin pääsen tästä vanhasta eroon :D) ja jatkossa mut sitten löytää osoitteesta (kaikkien vanhojen postauksien kanssa tietenkin :)):
1dl leseseosta
1dl auringonkukansiemeniä
1,5dl pähkinöitä (parapähkinöitä, saksanpähkinöitä ja manteleita) hieman murskattuina
1dl kuivattuja hedelmiä
1dl rusinoita
2palaa Maraboun 86% premium -tummaa suklaata
Muut aineet
3rkl maapähkinävoita
2rkl hunajaa
½ appelsiinin mehu
1tl kaakaojauhetta
Kattilan ei kuulu olla niin lämmin, että seos kiehuis 🙂
2. Sekoita kuivat aineet keskenään lukuunottamatta kuivattuja hedelmiä, rusinoita ja suklaata.
3. Lisää sekoitetut ainekset tahnan joukkoon ja sekoita niin, että kaikki hiutaleet/siemenet/pähkinät on tahnan peitossa.
4. Levitä seos uunipellille ja laita 180asteiseen uuniin paahtumaan vähintään 20minuutin ajaksi.
Mysliä kannattaa sekoittaa välissä, jotta se paahtuu tasaisesti.
5. Tässä välissä hienonna suklaata pienemmäksi 😛
6. Kun mysli on paahtunut, nosta se uunista ja lisää joukkoon kuivatut hedelmät, rusinat sekä tumma suklaa ja sekoita! Suklaa sulaa kivasti kuumaan mysliin.
7. Ja valamista on – eiku nauttimaan!
Ja myslireseptin lisäksi haluan ehdottomasti jakaa teidän kanssa mun uusimman myslipatukkavariaation, joita tein evääksi lukupäiviä varten. Rupesin tekemään aluksi ihan perus tyylillä (resepti täällä), kunnes leipomisvaiheessa inspiroiduin ja sovelsin reseptiä…
Eli resepti säilyi muuten ennallaan, mutta:
*kaurahiutaleita laitoin vain 6dl ja lisäsin 0,5dl leseseosta
*2,5dl siemeniä/pähkinöitä/jne -> 1dl kuivattuja karpaloita, 0,5dl rusinoita, 0,5dl manteleita (hieman rouhittuina), 0,25dl pinjansiemeniä ja 0,25dl CocoVi:n TrailMixiä
*lisäsin ruokalusikallisen kaakaojauhetta sekä pari palaa Maraboun 86% tummaa suklaata rouhittuna
Nimesin nämä karpalo-suklaamyslipatukoiksi ja voi luoja, kun osaavatkin olla hyviä! Kantsii testata 😉 Näähän tosiaan sopii hyvin eväiksi esimerkiksi sinne kirjastoon tai vaikkapa töihi ja normaaleihin, ”kuiviin”, myslipatukoihin verrattuina nää on aivan ihanan meheviä.
jeee<3! onnea!
Kiitos Senja<3
Onnea, mielettömän upea juttu! 🙂 Huippukuva tuo eka 😀
Noniin mustaki, kiitti!:)Mua niin nauratti kun tuo kuva löytyi muistikortilta..! 😀 Sopi hyvin tähän postaukseen, hahha.
Mahtavaa, onnea todella paljon! 🙂
Kiiiiitos!! 🙂
Ihan mahtavaa, että avautuu tuollainen blogisivusto! Onnea Aino! 🙂
Niinpä, tällästä on kyllä odotettu! Kiitti:)
Voi aika siistiä et avautuu tommonenkin blogimaailma ja onnea et oot päässy mukaan! 🙂 Ja tätä mysliä täytyy kokeilla todellakin!!
Kiitti Essi:)!
Jeee, Onnea ! Toivottavasti blogi saa tuota kautta entistä enemmän lukijoita jotka saa motivaatiota näiden innostavien postauksien kautta !
Hihhii tattista vaan, Tiitiäinen:)
Hihhei, kylläpäs teitä on iso liuta siirtymässä fittiin! Onnea uudesta suunnasta, siinä varmasti saa paljon lisäboostia kirjottamiseen ja ihmismäärät lisääntyy. 🙂 Eiköhän me kaikki seurata sinne perässä lueskelemaan ja vähän vielä ekstraa päälle 😉
Kiiiiitos<3 Uskon kanssa, että pelkästään kaikkea hyvää, kivaa ja jännää tästä muutoksesta seuraa – ei malttais oottaa:)!
Miks sulla pitää aina olla tollanen tosi ärsyttävä irvistys joka kuvassa? Todella teennäisen näköistä ei millään pahalla 🙂
Hahha mä en tiiä! Se irvistäminen vaan on mulle aika luontasta varsinki kameran eessä 😀 oon kyllä yrittänyt vähän hillitä sitä 😉