Hae
Aino Mäkelä

Terveys on seksikästä

Ja itsevarmuus on seksikästä. Ainakin omalla kohdallani nää asiat kulkee aikalailla käsikädessä – kun elän terveellisesti ja voin hyvin se heijastuu musta ulospäin. Kun on hyvä olo ja hyvä fiilis omasta kropastaan, itsevarmuus lisääntyy siinä samassa. Niinä päivinä, kun on hyvä treeni takana ja peilikuva hymyilyttää tunnen olevan suorastaan vastustamattoman ihana ja naureskelen omille ajatuksilleni liikennevaloissa – kaikki muut pitää mua varmaan hulluna 😉

Inspiraatioksi ja keskiviikon motivaatioksi vähän kuvia kropista, jotka mua miellyttää. Kovalla työllä ja päättäväisyydellä mäkin näytän tolta vielä jokupäivä!
Mun mielestä kropan pitää näyttää terveeltä eikä missään nimessä ”liian kuivalta”. Itsensä näännyttämällä tuskin on kovin hyvä fiilis itsestään, jolloin koko olemuksesta katoaa se positiivisuus ja energisyys mikä on osa sitä vetovoimaa, minkä ainakin itse haluan muille näyttää 🙂

 

KUVAT weheartit.com

8 kommenttia

 1. Aradhel kirjoitti:

  Moikka !Meillä on nähtävästi juuri samanlainen ihannevartalo. Ja kyllä me se joku päivä saavutetaan itsekin. ;)Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja jäin kokeilumielessä seurailemaan. Blogisi aihepiiri on makuuni ja kirjoituksesi ovat ihanan positiivisia. Haluaisin kuitenkin antaa muutaman ehdotuksen. Omaan simään blogin ulkoasu on todella häiritsevä, violetti on melko raskas ja tunkkainen, eikä bannerissakaan ole paljoa kehumista. Eniten kuitenkin häiritsee fontti. Vaihtoehtoja on monia ja toivon että kokeilisit jotain muuta fonttia. Esimerkiksi voisin sanoa vaikka calibrin tai arialin, jotka ovat perusfontteja, mutta huomattavasti siistimpiä. Myös olisi plussaa jos postauksissasi olisi välillä enemmän kuvia ja parempi laatuisia, en tosin tiedä onko sinulla kameraa käytössä lainkaan ja jos niin millainen se on. En myöskään tarkoittanut sitä että blogin pitäisi olla täynnä päivän asua tai otettaisiin sata kuvaa joka pikku yhksityiskohdasta omasta päivästä tms paskaa. Enemmänkin toivon ettet siihen suuntaan ajaudu. Nämä olivat kuitenkin vain minun silmääni häiritseviä tekijöitä ja pääasia on tietenkin että olet itse tyytyväinen omaan blogiisi ja se on itsesi näköinen. Toivon että otat nämä vastaan erilaisina vaihtoehtoina ja näkökulmina. 🙂 Jään kuitenkin ehdottamasti seuraamaan blogiasi jatkossakin!

  • aippe kirjoitti:

   Moikka, kiitos kovasti palautteesta – on paljon itekkin pohtinut ulkoasua, kun siinä itseäkin ”jokin” häiritsee, en vaan oo keksiny että mikä 🙂 Paneudun ulkoasun muuttamiseen heti kunhan aikaa liikenee, mutta fontin laitan heti vaihtoon – tottakai tekstin tulee olla silmällekkin miellyttävää luettavaa :DJa ehdottomasti saavutetaan ;D Tsemppiä!

  • aippe kirjoitti:

   Niin ja kamerana mulla tosiaan toimii tuo puhelin, ehdottomasti jatkossa voisin kuvailla mun pokkarillakin enemmän!

  • aippe kirjoitti:

   Kiitos vielä hirveästi kehittämisideoista! Kuten huomaat niin muokkasin blogia jo aika paljon kun inspiraatio iski 😀 Muutkin saa kertoa kehittämisideoistaan!! 🙂

  • Aradhel kirjoitti:

   Oi ihanaa että ideoistani oli apua! 🙂 Nyt näyttää paljon paremmalta ja ulkoasu sopii paremmin blogin sisältöön! Tsemppiä sinnekkin 😉

  • aippe kirjoitti:

   Itsekin kyllä tykkään tästä uudemmasta paljon enemmän, niin paljon freshimpi! 😀

 2. M kirjoitti:

  Uusi banneri ja ulkoasu toimii! Ja nää tän postauksen kuvat on t o d e l l a motivoivia. Vois tästä lähteä lenkille.. Tai shoppailemaan, eikö sekin ole aika hyvää (hyöty)liikuntaa 😉

  • aippe kirjoitti:

   Jeee, kiva että tykkäät! Ja jep – noi nähtyään ei tee mieli jäädä sohvanpohjalle, shoppailu erittäin hyvä ajanviete ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.