Hae
Aino Mäkelä

Kekseliäs lahjaidea & arvontojen voittajat

Pikaiset terkut joulukiireiden keskeltä! Mä oon kerrankin ajoissa liikkeellä ja oikeastaan ainut asia mistä mun on enää huolehdittava, on ehtiä huomenna ajoissa bussiin. Aika ihanaa! Odotan niin kovasti joulua ja ennenkaikkea sitä rauhassa vietettyä aikaa perheen ja läheisten kanssa.

Mikä teistä on Joulussa parasta?

Kekseliäs lahjaidea

Vaikka oonkin jakanut teille jo mun parhaimmat joululahjaideat ja koonnut yhteen herkullisimmat joulureseptit niin en voinut olla jakamatta tätä herkullista – oikeastaan näiden kahden yhdistelmää – lahjaideaa teidän kanssa, vaikka alunperin ajattelin tän vain Foodinin blogissa julkaistavaksi 😛

Mä nimittäin innostuin itse pakkaamaan lasipurkkiin raaka-aineet terveellisempiin – mutta takuulla herkullisiin! – suklaahippukekseihin. Jos oikein onni potkaisee niin parhaimmassa tapauksessa tän lahjan tuomasta ilosta pääsee nauttimaan itsekkin, haha 😉

Tarvitset vain:
tyhjän lasipurkin
0,5 dl kookosöljyä
2,5 dl mantelijauhoa
0,5 dl kookossokeria
2 rkl raakakaakaojauhetta
ripauksen suolaa
kourallinen raakasuklaamassaa
kourallinen mulperinmarjoja

Lahjan mukaan voit kirjoittaa oman jouluntoivotuksesti valmistusohjeiden kera:
1. Kaada kuivat aineet kulhoon
2. Laita lasipurkki vesihauteeseen ja sulata kookosöljy
3. Lisää sula kookosöljy kuivien aineiden sekaan ja riko mukaan kananmuna
4. Sekoita taikina tasaiseksi ja asettele keksitaikina pellille
5. Paista 175 asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan
6. Nauti hyvässä seurassa!

Kekseliäs lahjaideaKuvat: Pete Huttunen

Arvoin myös molempien blogin arvontojen voittajat, jotka molemmat sai tosi paljon osallistujia! Kiitos kaikille 🙂 Onnetar suosi Biancaneven korsetin suhteen Elinaa ja Foodinin Raakasuklaan valmistuspaketin Iiraa sekä Oonaa! Käykäähän siis kurkkaamassa sähköpostinne, sillä sieltä voi löytyä kiva ylläri.

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Jemina kirjoitti:

    voi nam. nää sun reseptit on aino niiiiin huippuja, meitsi diggailee <3

    Mun blogissa kanssa uutta tekstiä 🙂
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2016/12/ma-en-riita-itselleni.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.