Hae
Aino Mäkelä

Lisää ruokaa!

Ruokaa, ruokaa, ruokaaaa!! Mää viikonloppuna höllittelin vähän ja tein hiukka erillaisempaa ruokaa mitä yleensä. Tätä ei riittänyt viikoksi 😀

Idea reseptiin syntyi jostain toisesta reseptistä, joka vaikutti kyllä mielenkiintoiselta mutta ei omaan makuun sopivalta. Pienellä fiksauksella syntyikin sitten täydellinen katkarapupasta! 

 TULINEN KOOKOS-KATKARAPUPASTA
tuore chilipalko
2dl kookosmaitoa
200g katkarapuja
1dl mantelirouhetta
1rkl ginger&sesam -kastiketta
 
”Kuumenna hieman öljyä kattilassa ja kuullota siinä hetken aikaa hienonnettua chiliä. Lisää kookosmaito kattilaan sekä sulatetut katkaravut ja mantelirouhe. Mausta kastike ruokalusikallisella ginger&sesam -kastikkeella.”
 
Kaveriksi kastikkeelle tein kesäkurpitsapastaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis kuorimaveitsellä vetelin kesäkurpitsasta ohuita pastasuikaleita joita keitin suolatussa vedessä muutaman minuutin. Löysin siis vihdoin täydellisen korvikkeen pastalle – nyt vaan ideoimaan lisää pastakastikkeita, heh!
 
PS Katkaravuthan on ravinteiltaan tosi hyviä 🙂 Niissä on paljon proteiinia ja hivenaineita, joista muun muassa jodi ylläpitää vireyttä, auttaa stressin siedossa ja painonhallinnassa sekä sydämen toiminnassa. Ruokavalinnoilla siis on merkitystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *