Hae
Aino Mäkelä

Lisää ruokaa!

Ruokaa, ruokaa, ruokaaaa!! Mää viikonloppuna höllittelin vähän ja tein hiukka erillaisempaa ruokaa mitä yleensä. Tätä ei riittänyt viikoksi 😀

Idea reseptiin syntyi jostain toisesta reseptistä, joka vaikutti kyllä mielenkiintoiselta mutta ei omaan makuun sopivalta. Pienellä fiksauksella syntyikin sitten täydellinen katkarapupasta! 

 TULINEN KOOKOS-KATKARAPUPASTA
tuore chilipalko
2dl kookosmaitoa
200g katkarapuja
1dl mantelirouhetta
1rkl ginger&sesam -kastiketta
 
”Kuumenna hieman öljyä kattilassa ja kuullota siinä hetken aikaa hienonnettua chiliä. Lisää kookosmaito kattilaan sekä sulatetut katkaravut ja mantelirouhe. Mausta kastike ruokalusikallisella ginger&sesam -kastikkeella.”
 
Kaveriksi kastikkeelle tein kesäkurpitsapastaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis kuorimaveitsellä vetelin kesäkurpitsasta ohuita pastasuikaleita joita keitin suolatussa vedessä muutaman minuutin. Löysin siis vihdoin täydellisen korvikkeen pastalle – nyt vaan ideoimaan lisää pastakastikkeita, heh!
 
PS Katkaravuthan on ravinteiltaan tosi hyviä 🙂 Niissä on paljon proteiinia ja hivenaineita, joista muun muassa jodi ylläpitää vireyttä, auttaa stressin siedossa ja painonhallinnassa sekä sydämen toiminnassa. Ruokavalinnoilla siis on merkitystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.