Hae
Aino Mäkelä

Värien loistoa

Zuii organic make upZuii organic make up  Zuii organic make up
Eilisen proteiinipolemiikin ja motivaatiopostauksen tasapainona jutellaan tänään tyttöjen juttuja. Otetaan nimittäin käsittelyyn meikit eikä mitkä tahansa vaan upeat, väriloistollaan hurmaavat Zuiin luomumeikit!

Mä olen mukavuudenhaluinen ja laatutietoinen myös meikkaamisen suhteen. Yleensä en ole hirveästi meikannut vaan liihotellut pitkin maita ja mantuja pelkästään meikkivoiteen sekä aurinkopuuterin kera. Yksinkertainen on kaunista ja oikein toimiva ratkaisu sekin. Kuukausi takaperin kuitenkin onnellisten sattumien summana käsitykseni meikkaamisesta muuttui täysin.

”Mä en ole koskaan tuntenut itseäni näin kauniiksi.” totesin toverilleni automatkalla kohti tärkeää työkeikkaa. Olin päättänyt meikata oikein viimeisen päälle sillä halusin tottakai olla mahdollisimman edustava. Onneksi olin edellisenä iltana ollut työn puolesta Zuiin koulutuksesta ja sain sieltä mukaani luomuripsareita kokeiltavaksi. BINGO!

Faktahan on, että varmasti olen näyttänyt useastikkin paremmalta kuin tuona kyseisenä hetkenä, mutta olo itsestä ei ole ollut niin sädehtivä johtuen olosta minkä synteettinen meikki saa mulle aikaan. Silmät rupeavat kutisemaan ja vuotamaan, jolloin olo on kaikkea muuta kuin kaunis – oikeastaan lähempänä epämiellyttävää. Jälkikäteen pääsin vielä lisäämään hehkuani, kun Zuiin ihana Tiia ojensi mulle heleän pinkkiä väriä sisältävän luomiväripaletin käsiini ja lopputulos oli epäilyistä huolimatta täydellinen.

Täysin luonnonmukainen ja ainoa laatuaan, Australiasta kotoisin oleva Zuii on luomusertifioitu meikkisarja ja pitää sisällään laajan sekä laadukkaan valikoiman tuotteita. Tuotekehittelyä tapahtuu edelleen jatkuvasti minkä vuoksi markkinoille tulee niin uusia tuotteita kuin jo olemassa olevia kehitellään toimivammaksi tarpeen vaatiessa. Meikit eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia ja ne on valmistettu ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukista, hoitavista öljyistä, vitamineista ja mineraaleista. Kyseessä ei siis ole pelkästään meikki vaan samalla ihoa hoitava ja hellivä lopputulos.

Joko Zuii on sulle tuttu? Omakohtaisen kokemuksen perusteella suosittelen kokeilemaan sillä erot aiemmin käyttämiini, synteettisiin tuotteisiin on ainoastaan positiivisia. Nyt kun voin valita aitoa luomua en halua enää käyttää mitään iholleni vierasta, synteetttisesti tuotettua ja kemikaaleilla kyllästettyä. On tärkeää sekä näyttää hyvältä että tuntea olonsa kauniiksi.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

5 kommenttia

 1. Ulla kirjoitti:

  Zuii <3 !

 2. Melina kirjoitti:

  Oon ite käyttäny just samaa meikkisarjaa ja oon kyllä tykänny! Kasvoilla on ihanan kevyt ja raikas tunne, ihan ku ei ois meikannutkaan! 🙂 Synteettiseen en enää koske pitkällä tikullakaan, sen verran tukkoinen ja ”likainen” olo siitä jää. Ja mulla kans synteettinen ripsari pistää silmät vuotamaan, mikä onkin sit tosi kiva ku on oikeen viimeisen päälle laittautunu ja lopulta näyttääki ihan kauhuleffan tähdeltä 😀

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Niinpä! Zuii on ihan paras 🙂 Ja muutenkin oon sun kanssa täysin samoilla linjoilla tuon synteettisen kosmetiikan tukkoisuuden jne kanssa ja ihana kuulla etten oo ainut jonka silmät se saa vuotamaan! Luonnon(luomu)kosmetiikka vie ihan 10-0! 😀

 3. Sanna kirjoitti:

  Zuii on ihana sarja <3 opin käyttämään poskipunaa Zuiin peach-sävyllä viime keväänä. Käytän lähes vallan luonnonkosmetiikkaa. Oon vuosia käyttänyt. Alun perin kiinnostus lähti joskus vuonna 2003, kun aloin etsiä eläinkokeetonta kosmetiikkaa. On ollut ihana huomata, että miten luonnonkosmetiikan valikoima ja suosio kasvavat 🙂

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Zuii on kyllä huippu! Mäkin oon ihan superonnessani luonnonkosmetiikan suosion kasvusta ja etenkin luomuvalikoiman laajenemisesta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.