Hae
Aino Mäkelä

WORK HARD & EARN THE SUCCES

MÄ TEIN SEN! HITTO MÄ TEIN SEN! 😀 Pääsin FISAF:in personal trainer -lisenssivaiheen kokeen  ekalla yrittämällä läpi, wadaaaap!! 

Koe koostui siis kahdesta osasta: teoriasta johon sisältyi fysiologia&anatomia sekä ohjelmointi ja käytännön osuudesta, jossa oli näyttöohjaus sekä siihen liittyviä teoriakysymyksiä. Läpäisin siis kaikki ja yhteispisteet oli vielä koko luokan parhaat! Kokonaisuudessaan meidän luokalta 47stä opiskelijasta neljä pääsi kokeen läpi, joten täytyy kyllä olla erittäin tyytyväinen omaan suoritukseen 🙂

Mun oma opiskelu ei oo rajoittunut pelkästään tähän lukuvuoteen tai niihin koulussa vietettyihin tunteihin. Oon jo pitkään ollu kiinnostunut näistä jutuista ja lueskellut itse kirjoja, tutkimuksia ja ottanut mua kiinnostavista asioista selvää ja sitä tietoa oon sitten soveltanut käytäntöön oman arkeni kautta. Tää kaikki näkyy niin mun treeneissä, ruokavaliossa kuin elämässä ylipäätään – mulla on intohimo tähän juttuun eikä se rajoitu pelkästään opiskeluun 😀

Positiivinen liikaenergia hyödynnetty aamutreenillä, huhhh!

Positiivinen liikaenergia hyödynnetty aamutreenillä, huhhh!

Leijun pilvissä varmaan koko ensi viikon – enkä aio pyydellä sitä anteeksi 😀 Kun on jotain kovalla työllä ansainnut, niin siitä saa kyllä nauttiakkin. Todistin itselleni, että mä oon hyvä tässä ja pystyn tekemään mitä vaan, kun tarpeeksi kovasti vaan yritän! Ja hei – niin muuten pystytte tekin 😉

Jos mulla olis nyt mahdollisuus niin palaisin ajassa kaks vuotta taaksepäin kiittämään itseäni parhaasta valinnasta, mitä elämäni aikana oon tehnyt.. hihhi!

Rakkautta kaikille!

<3 Aino

22 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Onneksi olkoon 🙂 Juuri eilen eräs ystävä sanoi että meille on vain taivas rajana ja kyse on siitä kuinka paljon sitä haluaa saavuttaa sen mitä haluaa ja kuinka paljon on valmis sen eteen töitä tekemään <3

 2. Laura kirjoitti:

  Huikeeta, onneks olkoon! Sää kyllä tosiaanki ansaitsit sen! Jatka vaan leijumista, se intohimo ja hyvä fiilis tarttuu sun postauksista aina tänne lukijoillekki 🙂

 3. MissEvilEve kirjoitti:

  Hei onnee ihan hirmuisesti! Ei tainnut olla sitten ihan piis of keik kun vain muutamat pääsi läpi! Kyllähän tollaisesta tulee saletisti hyvä mieli 🙂

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos!:) Hymyilyttää kyllä vieläkin ja uusia haasteita vaan pyörii päässä kokoajan 😀

 4. anna kirjoitti:

  Mahtavuutta, Aino! Oot super 🙂

  annamuntreenaa.fitfashion.fi

 5. Veera kirjoitti:

  Ihan loistava suoritus ja tosta sietääkin olla ylpeä ja leijailla pilvissä! 😀 silloin kun joku asia kiinnostaa niin kyllä sen eteen jaksaa nähdä vaivaa ja panostaa. Onnea! :))

  http://wishitworkit.blogspot.com

 6. Emma kirjoitti:

  Mahtava suoritus, onnea Aino 😉 !!
  Luen innokkaasti aina sun blogia mutta kommentoiminen jotenkin unohtuu, nyt oli pakko tulla onnittelemaan! Jatkossa muistan useammin jättää kommentin , jos vaikka joskus olisi jotain fiksuakin sanottavaa 😀

 7. Salla kirjoitti:

  Ihana kuulla 😀 Onneksi olkoon!!

 8. Eve kirjoitti:

  Jes, hienoa Aino! 🙂 Paljon onnea hienosta saavutuksesta! Ja saat kyllä leijua ihan luvan kanssa, kovan työn tuloksista on lupa nauttia 😉

 9. Siiri kirjoitti:

  Ootko mahtava vai mahtava?! MAHTAVIN <3 onnea hurjasti ihana Ainosein!

 10. Wilma Ruohisto kirjoitti:

  Moikka!

  Suuri blogisi fani ilmoittautuu! Olen jo vähän aikaa seuraillut matkaasi suurella ihailulla kommentoimatta – myönnän, niin paljon kuin rakastankin kirjoittamista, olen jotenkin tosi huono kommentoimaan muiden blogeihin. Tuntuu että kaikki mitä haluan sanoa on jo aikaisemmissa kommenteissa sanottu moneen otteeseen, enkä haluaisi vain toistaa muita 😀

  Nyt kun tuli aiheellinen kysymys vielä, ajattelin että pääsen samaan pakettiin vähän sinua ylistämään 🙂 Suomeksi siis, aivan mahtavaa duunia teet, ja SUPERPALJON ONNEA vielä pt-kokeen läpäisystä!! Oma unelma olisi jossain vaiheessa päästä auttamaan ihmisiä liikuntaan/ravitsemukseen liittyvissä asioissa, varsinkin syömishäiriöstä parantuvien apuna. Tietotaitoa näistä on nimittäin fysioterapeutti-äidiltä ja sairauteni ”sivutuotteena” kertynyt yllättävän paljon.

  Ai niin se kysymys! Tämä tulee vähän väärän postauksen loppuun, mutta vaikka pikkuveljeni ja ystäväni minua ”terveysterroristiksi” ja tunnustaudunkin melko ruokahifistelijäksi, en ole vielä törmännyt _kookosnektariin_ ! Tai sitten en ole edes tajunnut etsiä. Mistähän sellaista mahtaisi saada?

  Jee, tulipas fiksu kommentti, ajatukset ei meinaa pysyä kasassa kun olisi sata kouluasiaa hoidettavana ja tässä sitä vaan taas kirjoitellaan-mikä ihana tekosyy! 😀 Mutta pitemmittä höpötyksittä ihanaa kevään odotusta sulle ja keep it up! Innolla jään stalkkailemaan matkaasi täältä ruudun toiselta puolen 😉

  terkuin Wilma

  http://rebel–yell.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Moi Wilma!

   Hihhih mä tiiän kyllä tunteen, joten no worries 😉 Kiitos paljon mieltäylentävistä sanoista <3 Piristi loistavasti tätä väsynyttä päivää, hihhi! Tää on kyllä sellanen ala, jolla töitä varmasti riittää ja kaikenlisäksi on niin älyttömän palkitsevaa nähdä konkreettisesti oman työnsä jälki ja päästä auttamaan toisia kohti parempaa huomista. En voi kuvitella saavani mistään muusta duunista samanlaista nautintoa tai parempaa palkkiota.

   Ruohonjuuresta ostin omani ja joistain nettikaupoista sitä myös saa 🙂 Kannattaa googlettaa, muistaakseni FitnessFirstillä sitä ainakin jossain vaiheessa oli valikoimissaan. Aivan loistava makeutukseen sen alhaisen GIn vuoksi! Ja makukin on mitä herkullisin 😉

   Kivaa kevään odotusta myös sulle ja tsemppiä kouluhommien kanssa! 😀

 11. Ippe kirjoitti:

  Ensinnäkin onnittelut kokeen läpäisemisestä, hieno homma! 🙂 Olisi mukava kuulla hieman enemmänkin tuosta pt-koulutuksestasi, jonka kävit, esim kuinka paljon/laajalti kävitte mitäkin asioita koulutuksessa, eli mitenkä syvälle menitte esimerksi fysiologissa, oliko teillä yksi vai monta harjoitteluasiakasta yms. Kiinnostaisi kovasti 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Voin kirjoitella keväämmällä tarkemmin koulusta, kun saadaan varsinaiset PT-opetukset käyntiin (nyt ollaan käyty vasta ”lisenssitason” asioita..heh) – voit laittaa mulle myös sähköpostia jos haluat, niin voin vastailla yksityiskohtaisemmin just sua mietityttäviin kysymyksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.