Hae
Aino Mäkelä

Juhlahumua ja kuvausfiiliksiä

Hiiohoi!

Mitäs te ootte viikonloppuna hommaillu?

Kuvista kiitos Evelle!

Mulla on ollu vähän erilainen viikonloppu. Tai okei – eihän ne koskaan oo samanlaisia. Perjantaina nimittäin oli ensimmäinen virallinen FitFashion-bloggaajien miitti ja kokoonnuttiinkin A-lehden tiloihin viettämään yhdessä iltaa. FitFashionhan on siis nykyään osa A-lehtiä enkä millään malta odottaa mitä kaikkea kivaa tää uudistus tuokaan tullessaan! Ainakin kaikki mitä meille illan aikana kerrottiin miellytti omaa korvaa suunnattomasti.

Ja hei: tarjolla oli sekä kvinoaa että raakakakkua, molempia mun tänhetkisiä lemppareita, joten ei tää kovin huono juttu voi olla, eihän? 😉

Ainiin ja multa pyydettiin mielipidettä raakakakusta, joten tässä se nyt tulee: kyllä maistui! Oli niin hyvää, että teki mieli santsata ja syödä koko kakku – harmi vaan, että muut oli kerenny tehdä sen jo mun puolesta 😀 En siis selkeestikkään ollut ainut, jonka mielestä se oli superherkkua.

Instagram @lungeladyInstagram @monnatreenaa

Mulla oli ihan korkkarit jalassa, farkut päällä ja kerrankin meikkiä naamassa! Tästä myös luonnollisesti koitui ongelmia illan mittaan, kun jouduin kiipeilemään porttien yli päästäkseni toimistolle hakemaan puolet sinne unohtuneesta omaisuudestani. Oli myös ihan älyttömän kiva nähdä kaikkia bloggaajakolleegoita ja toivonkin kovasti, että saataisin pian järkättyä uus miitti sillä samanhenkisillä ihmisillä kun ei kovin nopeesti lopu juttu kesken 😉 Eikä valitettavasti yhden illan aikana edes kerennyt tekemään tuttavuutta kaikkien kanssa niin hyvin, kun ois halunnut.

Mullahan on tällähetkellä kuvausongelma sillä mun rakas iPhone on huollossa (Kyllä – rakas. Sen hienouden ymmärtää vasta, kun joutuu elämään ilman – nolottaa myöntää, mutta valehtelisin jos väittäisin muuta.), mutta onneksi muut hoiti hienosti kuvauspuolen joten mä vaan tyydyn lainailemaan muiden hienoja tuotoksia – niitä varmasti tulee olemaan blogit ja instagram pullollaan vielä ens viikollakin! Ainakin toivon niin, hihhi.

Kiitos ihanat, ootte kullan arvoisia!

Ja tänään sitten oli taas täysin erilainen päivä – ehkä omalla tavallaan siistein pitkästä aikaa! Meillä on oli nimittäin ekat kuvaukset meidän yhteisen projektin tiimoilta Monnan, Marjon ja Hannan kanssa eli arvatakkin saattaa, että päivä oli täynnä iloa ja naurua! Ja voitteko arvata, että muut oli sitä mieltä että mä puhun taukoamatta? Hirveen hiljaisia ollaan oikeesti kaikki. Hahhahha!

Tää on kyllä sellanen juttu, josta mulla on älyttömän hyvä fiilis ja oon ihan superonnellinen, että oon saanut näin ihania ihmisiä elämääni – kuvat kertokoon kaiken mun puolesta:OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle kyllä tulee vaan niin älyttömän hyvä mieli, kun näitä kuvia kattoo! Vähän melkeen jopa tunnen itteni hölmöksi, kun täällä yksikseni kotona hymyilen. Myös siksi, että oikeesti mun ois kantsinu käyttää tää postausaika päikkäreihin, mutta minkäs sille voi että on niin innoissaan että en malttanut olla kertomatta tätä kaikkea teille heti? 😀

Nyt jatkankin sitten iltaa vähän samoissa fiiliksissä sillä meen Helsingin Salsa Academyn Summer Partyihin ravitsemaan ihmisiä mun tekemillä herkuilla raakakakuilla ja tietty smoothieilla! Hauska, ja taas vähän erilainen, ilta siis tiedossa – tulkaahan moikkaamaan mua jos vaan millään kykenette 😉

Aurinkoa,
<3 Aino

6 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  Ei hitsi miten herkun näkösiä ruokia!! 😛 Kuola valuu!

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Ääk, en kestä noita ruokakuvia. Nam.

 3. anna kirjoitti:

  Olipa mukava tavata taas, vaikka pikaisestikin! 🙂 Nyt vaan asap joku uus miitti pystyyn ja aikaa pikkuisen enemmän kuin kolme tuntia 😉

  ps. Liityn ruokakuvien ihastelijoiden joukkoon!

  • Aino kirjoitti:

   Joo ehottomasti! Joko mä tuun sinnepäi tai sit sää tännepäi – ehkä jälkimmäinen helpompi niin saadaan taas kaikki fiksut päät yhteen kokoon, hihhi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.