Hae
Aino Mäkelä

Loputon nälkä

Aamupala – töihin – kahvitauolla jättimäinen eväsleipä  – kaupan kautta kotiin SYÖMÄÄN – lukemista – epäonnistuneet päikkärit -syömistä – syömistä – treeni – ja nyt taas vaihteeksi SYÖMISTÄ 😀 Ruoka on ollu tänään ajatuksissa koko päivän. Siis töissäkin mietin vaan kokoajan ruokaa. Ruokaa, ruokaa, ruokaa..

Ajatuksilla mun kroppa tais haluta kertoa mulle, että nyt tarvitaan lisää polttoainetta moottoriin! Oon kyllä syönyt koko viikon ihan normaalisti, mutta treenit on ollu paljon raskaampia. Omat salitreenit on ollu ihan älytöntä vääntöä puhumattakaan potkunyrkkeilystä – jälkipoltto molemmista varmasti ois vaatinu vähän enemmän evästä. Ehkäpä silläkin on vaikutuksensa, että olin pääsiäisen kipeänä ja siitäkin palautuminen ottaa aikansa.

No mutta kuitenkin, kroppaa on siis kuunneltu ja vietetty oikein kunnolla ruokapäivää! Mun keittiö on ollut oikea luovuuden areena tänään ja yhen onnistuneen kokeilunkin sain aikaiseksi. Siis mun herkkusmoothien lisäksi – nehän ei koskaan epäonnistu 😉 Ja päätin sitten näin lauantain kunniaksi jakaa reseptin teillekkin… hihhihhii!

MANGOSALSA
½ mango
1½ avokado
limen mehu
tuore chili
pieni punasipuli

1. Silppua chili ja punasipuli.
2. Sekoita kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella.
3. Valmista!

Aika älyttömän helppoa, eikö! Ja tää on ihan taivaallisen makuista. Ja monikäyttöistä.. mä söin tätä itse lohen kanssa, illemmalla voisin dippailla porkkanoita tähän ja huomenna laittaa tätä eväsleivän täytteeksi… mmmmmm 🙂 
 Ennen treeniä banaani-mango-hunajamelonismoothie!
Tein jättiannoksen – loput pääsee huomenna töihin evääksi, hihhiii 🙂
 
Ja kokeilevan keittiön ”fail”-osastoa.. eräs lukija toivoi banaanittomia herkkureseptejä.
No tästä piti tulla lettuja ;D Palataan siis asiaan huomenna
kunhan saan fiksattua reseptin kuntoon, hahha!

7 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  äh mulla on ollu vaikka mitä kommentoitavaa sun viime viikkojen postauksiin, mutta kun olin suomessa niin menin vaan pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja luin blogit lähinnä nopeesti töissä tauolla kännykällä enkä sillä jaksa kommentteja juuri rustata :-/mutta nyt oon back in businesssss! eli siis joo hahah välillä on semmosia päivä kun siitä hetkestä kun simmut saa auki ainoa ajatus on : ruokaaaa, FOOD!!! mulla ne päivät on yleensä lepopäiviä/rauhallisempia päiviä ja ennen kaikkea päiviä ku oon kotona paljon. sillon mietin vaan kokoajan, että mitäs sitä seuraavaksi söis 😀 kun oon menossa kokoajan, ja ruuat tekee aamulla valmiiksi mukaan ei mulla tota pohjatonta nälkää pääse syntymään. sillon ei oo aikaa ajatella sitä ruokaa ihan kokoajan, ja muutenkin kun mukana on se mitä syö eikä pääse kokoajan kurkkimaan mitä niistä kaapeista löytyis niin ei kyllä tule sitten kokoajan syötyäkään 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hahha kieltämättä tää on vähän rasittavaa (terkkuja töistä..!) :DMutta joo tuokin nälkä on kyllä koettu. Joskus aiemmin, varsinkin porukoilla ollessa tuli vaan kaivettua kaappeja, että mitäs sitä söis…tosin sillonkin mä veikkaan että se johtu siitä jäätävästä kalorivajeesta jolla elin…:/Nytkin kyllä heti huomaa että kulutusta on ollu enemmän suhteessa ruokaan – ei oo yhtään normaali, energinen, olo ja kroppakin palautunu hitaammin treeneistä. Mutta eilisen tankkauksen jälkeen nyt ollaan taas nornifiiliksissä, ihanaa! Ruoka<3 ahhhh

 2. Anonymous kirjoitti:

  Loputon nälkä, tuttu tunne! 😀

 3. Senja kirjoitti:

  haha mullakin on ollut loputon nälkä koko vkl: loputon HERKKUNÄLKÄ 😀 oonkin syönyt karkkia ja jäätelöä ihan liikaa kamala olo 😀 näinä hetkinä sitä aina muistaa, miksi normaalisti syö niin terveellisesti, ei oo kivaa tää pöhö 😀

  • Aino kirjoitti:

   Auts, se olo on kyllä karsea – i feel your pain! Mutta onneksi huomenna on maanantai ja arki taas alkaa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.