Hae
Aino Mäkelä

Huoleton arki ja sen helpotukset

Kesä saa mut aina kierroksille – en tiedä onko syy siinä, että mulla on niin paljon kaikkea kivaa mitä haluan tehdä vai valon ja lämmön aikaansaama energiapiikki, joka lisää bensaa jo valmiiksi virittyneen pittaihmisen liekkeihin.

Tää on mulle tuttu olotila ja mä nautin tästä – nyt, kun tiedän miten tästä voi saada kaiken ilon irti! Pahimmillaan ylivirittyminen tekee musta väsyneen ja kiukkuisen, mutta oikeiden metodien avulla saan hyödynnettyä mun lisääntyneen energia, inspiraation ja motivaation ilman haittavaikutuksia.

Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

Huoleton arki

Hengähdä hetki – päivittäin vähän, viikkotasolla vähän enemmän. Ja etenkin silloin, kun et millään ennättäisi. Meditoin tänään töissä kymmenen minuutin ajan, kun tuntui etten saanut mistään enää otetta – ja se oli paras ratkaisu hetkeen! Meditoinnin jälkeen olo oli virkeä ja seesteisen energinen, ja loppupäivän oli mukava tekemisen flow. Jos päivittäin meditoi 10 minuuttia, niin viikossa se tekee jo yli tunnin! Ja siihen kun vielä lisää muut hengähdyshetket: metsälenkit koirien kanssa, päikkärit, leffaillat ja kirjojen lukemisen.. ne kaikki pitää homman tasapainossa.

Rauhoittavat, tasoittavat yrtit. Silloin kun oon tekevällä tuulella se tekeminen jää helposti päälle ja seuraa myös yöuniin – tai siis seurasi ennen. Nyt tänä keväänä oon löytänyt KSM66 Ashwagandhasta ihan parhaan kaverin, sillä sen käytön aloitettuani oon alkanut nukkumaan yöni kuin tukki – ja jo heti muutaman päivän tauon aikana huomaan ettei yöunet oo samanlaiset. Otan ashwagandhaa aina aamulla ja päivän mittaan suihkuttelen suuhun kotimaisen Frantsilan De-Stress tonicia, joka on muuten myös ihan mieletön tuote ja kulkee mulla mukana missä ikinä liikunkin – sillä stressitekijöitä kun voi ilmaantua missä vain. Tutut kotimaiset raaka-aineet ja tehokkaat yrtit tasoittaa mielialaa tehokkaasti!

Älä peittele tunteita. Siinäpä loistava ohje, joka toimii myös muuten arjessa – mutta tekee erittäin hyvää hektisessä arjessa. Hellyydenosoitukset muistuttaa läsnäolon voimassa ja kiukkupuuskat auttaa päästämään irti ärsyttävistä asioista. Mä eilen kiukuksissani jätin asiakaspalautetta toiminnasta, joka mua sillä hetkellä suututti – ja arvaatte varmaan, että nyt mua hävettää koko palautteen lähettäminen. Olin kohtuuton ja tajusin sen vasta, kun päästin tunteesta irti ja tajusin ettei se ollutkaan niin iso miltä alkuperää tuntui.

Millä tavoin sä rauhotut arjessa?

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.