Hae
Aino Mäkelä

Toukokuun viimeinen

..ja ensimmäinen.

Siis blogikirjoitus.

Muistan kun muutama vuosi sitten ollessani tyttöjen kanssa illallisella tunsin itseni ulkopuoilseksi, kun he puhuivat Netflix-sarjoista joihin olin koukussa. Muistan silloin miettineen, että millä ihmeen ajalla joku kerkeää katsomaan Netflixiä? Ja nyt olen yksi heistä, joka rentoutuu pitkän päivän päätteeksi lempparisarjansa parissa.

Silloin elin kalenterin mukaan tapahtumasta toiseen, ja nyt kalenteri on enemmän tyhjä kuin täynnä. Mutta silti elämässäni on rutkasti paljon enemmän sisältöä! Enemmän merkityksellisiä, itselleni tärkeitä juttuja, eikä vaan pelkkää asioiden suorittamista. Kun aiemmin ajattelin että Netflixin katsominen on tylsän elämän merkki, niin nyt tajuan miten tärkeitä juuri ne hetket on – ne, jolloin ei tarvitse tapahtua yhtään mitään.

Ensimmäistä kertaa vuosiin odotan juhannusta, sillä silloin mulla alkaa ensimmäinen ihan oikea, kunnollinen kesäloma! Tähän asti oon tehnyt töitä yrittäjänä ja lomat on olleet sen mukaiset (lue: ei varsinaisia lomia), joten oon aivan innoissani tulevasta kesästä! Ja oikeastaan on aika kivaa, että maailman tilanne on mitä on, niin voin hyvällä tunnolla viettää aikaa maailman parhaimmassa paikassa eli kotona <3 Täällä riittääkin tekemistä ja uskon, että loman aikana tuun saamaan myös vihdoin aktivoitua mun sisäisen himosisustajan ja saan vihdoin fiksattua itseäni häiritsevät yksityiskohdat kotona kuntoon!

Tiedän jo nyt, että tulevat viikot ennen lomaa tulee olemaan tosi kiireiset, mutta toivon kovasti että muistan antaa itselleni aikaa myös omien lempijuttujen parissa. Yksi niistä on tämä kirjoittaminen, ja nytkin katselen hymyillen näppiksellä liikkuvia sormiani. Tuntuu niin hyvältä päästä jakamaan omia, niitä todella arkisiakin, ajatuksia teidän kanssanne. Vaikka mä välillä vietänkin hiljaiseloa, niin silti ei kulu päivääkään etten ajattelis kirjoittamista tai teitä kaikkia siellä ruudun toisella puolen.

Ihanaa toukokuun viimeistä ja kuullaan taas pian!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Vuoden 2021 teema: raha & säästäminen / Viikon ruokalista + ostoslista hintoineen / 10+6 säästövinkkiä

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.