Hae
Aino Mäkelä

Superaamu!

SuperaamuSuperaamu
Hei, mä oon hengissä taas!

Sunnuntain raakasuklaakurssin jälkeen mun voimat oli aika loppu ja pieni kesäköhä otti musta vallan. Itseähän siitä on vaan syyttäminen, kun kuvittelee heinäkuussa olevan lämmintä ja pyöräilee liian vähissä vaatteissa (siis trikoissa ja tuulitakissa..) salille ja takas. Lääkkeeksi onneksi riitti yks rento päivä Jyväskylässä ja toinen kotona sohvanpohjalla makoillen Netflixin kera. Ahhhh! Ja tänään sit taas riitti virtaa.

Vaikka aamulla olikin hieman vaikeuksia nousta sängystä ylös, niin onneksi sen tein. Sen kyllä huomaatte varmaan näistä kuvistakin? Nauru raikas ja maailma muuttui taas paremmaksi paikaksi, kun vietettiin Marissan ja Monnan kanssa ihana aamiaishetki yhdessä. Monna oli loihtinu meille ihania herkkuja ja Pursiaisten söpöt koirat viihdytti meitä omilla kujeillaan! Siinäpä ne ainekset täydelliseen aamuun sitten olikin: loistava seura ja ensiluokkaiset eväät. Kiitos tytöt <3

Superaamu
Meinasin jo maanantai-aamuna nautiskellessani täydellisyyttä hipovaa tuorepuuroani aamulenkin jälkeen jakaa teille seuraavan reseptin, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin..Ois nimittäin saattanu harmittaa, jos oisitte eksyny tän pariin nälkäisenä matkalla töihin. Uskonkin tän ilostuttavan teitä nyt enemmän näin illalla, kun voitte alkaa heti tuumasta toimeen ja laittaa herkun tekeytymään aamua varten!

Suosittelen tekemään niin varsinkin, jos aamuisin on:
a) niin kiire, ettet kerkeä syödä aamupalaa
b) niin nälkä, ettet malta odottaa aamupalan valmistumista

Superaamu

 

Laita illalla vaan kaikki seuraavat ainekset kulhoon ja anna sen tekeytyä yön aikana mehevän herkulliseksi ja tasapainoiseksi aamupalaksi, joka täyttää vatsan ja antaa pitkälle päivää hyvää energiaa.

SUPERPUURO
2 dl manteli/kaura/riisi/soijamaitoa
0,5 dl tattarihiutaleita
0,5 dl pakastemustikoita
0,5 dl kuivattuja supermarjoja (mulperi, goji ja inka)
2 rkl chiansiemeniä
1 rkl auringonkukansiemeniä
1 rkl kurpitsansiemeniä
1 rkl pellavansiemeniä
1 rkl seesaminsiemeniä

Ei kuulosta yhtään hassummalta, eihän? Mulle ainakin aamupala on päivän tärkein ateria ja nyt, kun muistin taas tuorepuurojen hienouden mun aamut helpottuu taas entisestään.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Kiitos tänaamusista kuvista Monnalle <3

2 kommenttia

  1. Emma kirjoitti:

    Hei,

    Pitääkö mustikat pistää pakastettuina ja kylminä vai sulaneina? Tuo kuva näyttää niin hyvältä että on pakko kokeilla! 🙂

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Mä tykkään ite laittaa pakastettuna niin sit niistä tulee enemmän makua, kun sulaa kivasti sinne sekaan yön aikana <3 Nam! Ja sit jos ton tekee evääksi niin pitää pidempään kylmänä 😉 Toivottavasti maistuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.