Hae
Aino Mäkelä

Kattokaa mun habaaa!!

 
 
Ahhh mikä fiilis! Siis apua, juoksemisesta irtoavaa riemua ei varmaan vaan voi hehkuttaa tarpeeksi?! Kun aurinko paistaa, asvaltti on sulaa, vastaantulevat ihmiset iloisia ja askel on kevyt lenkki ei voi olla huono. 40minsaa juoksentelin ja huh että tuli kuuma! Tais olla yks huppari liikaa päällä 😛
 
Ja mun kun piti vähän vähentää tota aerobisen määrää. Mut enhän mä taida malttaa 😀
 
 
Oh baby, sweat is just fat crying….hahha!
 
Ja sit voikin tankata…
 
 ….tai herkutella 😉
 
Nyt kun takana on ne pari kevyempää treeniviikkoa ja aivan uudenlaista treeniäkin, on fiilis kropasta ollut hieman erilainen. Energinen, päivä päivältä voimakkaampi ja tasapainoinen. Ei siis valittamista, ei ollenkaan – päinvastoin. Viimeaikoina oon vaan huomannut, kuinka paljon paremmin voin – varmasti tuolla ihanalla auringollakin on kyllä osuutensa asiaan 🙂
 
Vaikka fiilis omasta kropasta on ollut ainoastaan positiivinen, on peilikuva mietityttänyt viimeaikoina. Oon tullut tietyllä tapaa sokeaksi omalle peilikuvalleni, enkä oikein tiedä että mihin suuntaan tässä ollaan menossa? Ennen sitä muutosta oli niin helppo seurata, kun oli pudotettavia kiloja ja vyötärö kapeni silmissä. Nyt muutos on paljon huomaamattomampi.

Vai onko sitä tapahtunut ollenkaan? Reilu kuukausi sittenhän postasin näitä kehityskuvia viimeksi, ne löytyy täältä. Ja mä en edelleenkään osaa sanoa mitään 😀

Älkääkä nyt käsittäkö väärin näitä mun juttuja sitten – oon aivan älyttömän tyytyväinen mun kroppaan tällähetkellä! En ainoastaan siihen miltä se näyttää vaan myös siihen miltä se tuntuu. Mulla on niin älyttömän hyvinvoiva olo kokoajan, se on paljon tärkeämpää entä se ulkonäkö 🙂
Muistakaa tekin myös se, älkääkä olko liian kriittisiä itsellenne!
 
 

Nää kuvat on kyllä ehkä vähän surkeat, mutta kyllähän mun haba on kasvanut!! Siitä mä oon mielissään 😀 Käsissä muutenkin muutos on mun mielestä selkein ja sinne on tullut kivasti lisää lihasta. Mulla ei oo koskaan ennen ollut selkeää habaa tai ylipäätään lihaksia, joten voitte uskoa kuinka onnellisena pullistelen peilin edessä! Hahha, sitäpä ei voikkaan rahalla ostaa – kovalla työllä se on tuohon hankittu komeilemaan.

Ja kyllähän tuossa vatsassakin lihasta näyttää edelleen löytyvän – mutta tää mun massakausi on tainnut piilottaa niitä entisestään? 😀 Aamupaino on kyllä pysynyt tasaisesti samana, joten ihmettelen jos tän kuukauden aikana ois rasvan määrä kropassa lisääntynyt.. vatsa on kuitenkin just sellanen kuin sen haluan olevan, eli kiinteä 🙂 Jossain vaiheessa kyllä muutan vähän mun ruokavaliota, jotta palikat tulee paremmin esille, mutta nyt keskitytään vielä hetki massailemiseen.

Mutta kai se täytyy kohta mennä kehonkoostumusmittaukseen, jotta saa selkoa mitä tää treeni on taas saanu aikaseksi! Mä kun tosi huonosti osaan näistä kuvista mitään arviota vetää.

Mutta tärkeintä ei se mittauskaan kerro – tätä hyvän fiiliksen määrää <3 On niin mahtava olo kokonaisuudessaan, senkin lisäksi että kroppa toimii just niinku pitää – on vahva ja energinen, on muukin jaksaminen aivan uudella tasolla. Täydellä innolla siis kesää kohden mennään! Yritän pitää maltin treenin kanssa ja muistaa levätäkkin välillä – näitä kuvia katsoessa kun vaan tulee järkyttävä himo päästä salille pumppaamaan, hihh 😀

PS. Hehhehhee niinpä tietty, tuo turvotushan johtuu ihan siitä mistä ne loppuviikon hiilarihimotkin… ahh, että on ihanaa olla tämmönen hormoonihirviö 😀

12 kommenttia

 1. essipessi kirjoitti:

  En voi muuta sanoa kuin, että you go girl! Oot ihana ja niin motivoiva! 🙂 <3

 2. Onski kirjoitti:

  Kaalilaatikko <3 Ja anteeks mistä turvotuksesta sä oikein puhut ?! Noi sun palikathan on aivan mielettömät ! Ihan tottahan se on ettei ite aina sitä kehitystä nää mutta voi hitsi että sä kyllä ainakin mun silmään näytät kerta kerralta vaan upeemmalle !

  • Aino kirjoitti:

   Kaalilaatikko on ihan parasta! Meinas vaan kyllä rueta vähän tulemaan jo korvista ulos, kun yhtä laatikollista sai syyä neljä päivää.. hahha :DJa voi kiiiiitos<3 Ei se nestepöhö onneksi noista kuvista hirveesti näy, mutta kyllä musta tuntuu että mun vyötärö on vähän leventyny 😀 Pitäsköhän vähän vähentää vinojen vatsalihaksien treenaamista…hahha!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Vooi näyttää hyvältä! Niin ruoat kuin masukin! 🙂 Itse oon kamalassa flunssassa, viikon oon vaan maannut sohvan pohjalla ja syönyt syönyt ja syönyt. Se aika kuusta mulla tulosaa. Ihmeellisesti sitä terveenä ollessa pystyy pitämään itsekurinsa hyvänä ja pois herkuista 😀 Mutta kipeänä ollessa on kyllä tullut syötyä karkkia, suklaata, pullaa, piirakkaa ja kaikkea ällöä joka päivä (terveellisen ruoan lisäksi). :/ Äh!! Kamala ahdistus 😀 Mutta ei kai viikossa pysty lihomaan? Kalorit pysyy kuitenkin siinä 1600-2000kcal/päivä. Järki sanoo ettei se lihominen ole mitään läskiä, vaan pelkkää turvotusta. Äh.

  • Aino kirjoitti:

   No en mä stressais tuollasesta, nestettä varmasti vaan kertynyt kroppaan 🙂 En tosiaan usko, että viikossa saa mitään valtavia muutoksia – niin suuntaan kuin toiseen, aikaiseksi ;D Joten no worries! Nopiasti se hyvä fiilis sitten tulee takasi, jahka pääsee kiinni taas normirytmeistä :)Pikaisia paranemisia <3

 4. Enni kirjoitti:

  Näytätpä hyvältä! Ja mä ihailen sun asennetta kaikkeen 😀

 5. veeera kirjoitti:

  Huippua Aino :)! lueskelen aina hyvijä vinkkejä itelle täältä, hehhe!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Tollaisellaa haballa en vie leijuis ite oon 14 ja mul on x2 ton kokonen

 7. Aino kirjoitti:

  No mutta sullaha on huikee haba ikäsekseks! Mulla vaan ei oo koskaan ollu habaa, niin osaan iloita pienestäkin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.