Hae
Aino Mäkelä

AgataBakery – luontaisesti gluteeniton kahvila

Joko ootte kuullu, että Helsinkiin on avautunut uusi luontaisesti gluteeniton kahvila Agata Bakery?

Agata Bakery

Kyseessä on käsittääkseni vieläpä ensimmäinen kahvila laatuaan koko maassa – siis jonka koko tarjonta on luontaisesti gluteeniton, joten myös jokainen keliaakikko voi herkutella siellä huoletta! Tää onkin jotain, mitä tosi moni on odottanut jo pitkään ja myös mä kuulun niihin, jonka mielestä jokaisella on oikeus herkutella ja nautiskella olipa sitten millainen ruoka-allergia tai rajoite tahansa 🙂

Mä tykkään tukea ja puhua eteenpäin tälläisistä ainutlaatuisista jutuista, sekä samalla omalta osaltani auttaa ihmisiä jotka toteuttaa omaa intohimoaan ja tekee juttuja täydellä sydämellään muiden hyväksi. Niinpä mä ostinkin jo yli vuosi sitten ”Kakkuöveri kahdelle” Agatan Mesenaatti-kampanjasta ja nyt heti avauduttua mun piti päästä heti paikalle!

Agata Bakery

Kuten jo totesin, keliaakikot joutuu monesti tyytymään ”ei oo”:hon, varsinkin jos pystyy syömään vian luontaisesti gluteenitonta. Mä itse saan mm. kaikesta vehnäperäisestä oireita, joten yleensä jätänkin kahviloiden gluteenittomat rauhaan ellen tiedä tasan tarkkaan mistä ne on tehty. Usein myös gluteeniton tarjonta, jos sitä on saatavilla, voi sitten ollakki tosi kuivakkaa tai muuten vaan ”kakkosluokan tavaraa”.

Kakkuöverit vetäneenä voin nyt rehellisesti todeta, ettei Agatassa kenenkään tarvi todellakaan kokea olevansa mitenkään ”rajoitteinen” tai jäävänsä jostain paitsi. On ihanaa, kuinka kerrankin oikein iskee valinnanvaikeus, että mitä sitä herkuttelis kahvin kera sillä kaikki vaihtoehdot ovat toinen toistaan houkuttelevampia.

Agata Bakery

Agata Bakery onkin vastaus monien rukouksiin, sillä siellä jokainen voi herkutella surutta: kakut ja leivokset on ihan älyttömän herkullisia eikä niitä uskois gluteenittomiksi ellei tietäis. Ja myös vegaanisia herkkuja on saatavilla!

Iso kiitos siis Agatan väelle, että olette olemassa – tuun ehdottomasti taas käymään kunhan pyörin Helsingissä. Ja kiitos ihanalle Monnalle kakkuöveriseurasta! Kyllä se niin vaan on, että ystävät on kultaa <3 Ja gluteenittomat kakut, hih!

Agata Bakery

Agata Bakery&Cafe
Annankatu 22, 00100 Helsinki
Avoinna ti-pe 7:45-17:30, la 10:00-15:00

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.