Hae
Aino Mäkelä

Nopea välipalavinkki

Blogin synttäreiden kunniaksi laitoin viime viikolla käyntiin arvonnan, jossa oli palkintona lippuja I Love Me -messuille kera meidän kirjan ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista” uuden katukeittiökokoisen painoksen kera. Arvonta on nyt suoritettu ja sekä Facebookissa että blogin puolella voittaneille on asiasta infottu.

Onnittelut ja iso kiitos kaikille osallistuneille!

Nopea välipalavinkkiBlogin puolella pyysin teitä kertomaan mahdollisia kehittämis- ja postaustoiveita, jotta blogi jatkossakin kehittyis jatkossakin aina vaan parempaan suuntaan 🙂 Paljon tulikin toiveita yksinkertaisista ja helpoista resepteistä, joten niitä tuuttekin sitten jatkossa saamaan! Suurin osahan mun tekemästä ruoasta on hyvin helppoa ja simppeliä, mutta yleensä vaan ne hifistelyversiot pääsee blogiin esille.. Ihan vaan siitä syystä, että niitä helppoja tulee pidettyä vähän itsestäänselvyytenä.

Mutta nyt siihen tulee muutos.

Nopea välipalavinkki
Seuraava resepti onkin yks mun suosikeista ja siinä yhdistyy mun kolme suosikkia: maku, ravinteikkuus ja helppous. Resepti löytyy myös juurikin aiemmin mainitsemastani ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista” ja meistä ainakin Monna onkin varioinut siitä reseptiä oman bloginsta puolelle – sen muokkaaminen onkin täysin sallittua omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan!

BANAANIKULHO
yksi banaani
kourallinen kookoshiutaleita
ruokalusikallinen tai pari tahinia
(kookossokeria)

Viipaloi banaanit ja lisää ne kulhoon kookoshiutaleiden kera. Levitä päälle tahinia ja lisää joukkoon kookossokeria, jos tarvitset makeutusta tahinin kaveriksi. Lusikoi ja nauti! Voit kokeilla lisätä joukkoon myös siemeniä, pähkinöitä tai muuta vastaavaa niin halutessasi tai muussata banaanin ja sotkea sen sekaisin kookoshiutaleiden ja tahinin kera.

Yksinkertaista ja niiiin helppoa herkkua! Millanen on sun lemppari välipala? Mä en niitä enää niin paljoa harrasta vaan keskityn yleensä aina ennemmin kunnon pääaterioihin, mutta hedelmät maistuu meikäläiselle kyllä aina. Jonkun mielestä varmaan vähän liiankin hyvin 😉

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Annie kirjoitti:

    Kuullostaa hyvältä! Itse teen vähän samanlaista, eli bansku pilkottuna kulhoon, päälle pari lusikkaa kookosmannaa ja kaakaonibsejä, ai että! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.