Hae
Aino Mäkelä

FLOW !

Aamupala @ The Cock

Aamupala @ The Cock

Huhheijakkaa! Musta tuntuu niinku viimeseen kuluneeseen vuorokauteen ois mahtunu useempikin päivä, ellei viikko. Nimittäin huonosti nukuttujen yöunien jälkeen kerkesin eilen käydä tekemässä tuskasen tehokkaan jalkatreenin, nauttia ihanasta seurasta aamupalan merkeissä, juoda itseni pikkuhiprakkaan viininmaistajaisissa ja orientoitua tänään alkaviin Flow Festivaaleihin tomaatinpilkkomisen merkeissä.

Joo – tänään mulla sitten menee Flow -neitsyys ja vietänki seuraavat kolme päivää festareilla. Kesän ekat! Eikä kyseessä oo mikään perinteinen festarihomma, vaan tuun hääräämään PUR Raakabaarissa ja mulla on ilo ja kunnia olla yhdessä muiden ihanien tyyppien kanssa tarjoilemassa festarikansalle vähintään kaupungin parhaita makeita raakakakkuja ja suolaisia raakapiiraita sekä tietty ihania smoothieita esimerkiksi heikon olon helpotukseksi.

Kaikessa tarjottavassa me noudatetaan tietty Flown luomu- ja lähiruoka painotteista linjaa ja mm. raakakakuissa onkin käytetty kotimaisia mustikoita ja makeutuksena on kotimaista ksylitolia, kun taas puolestaan smoothiet on suunniteltu kauden sesonkiraaka-aineita hyväksikäyttäen. Jee! 🙂

Viinitie & Ravintola Säiliö 468Onneksi eilen pääsin Kruunuvuoren pop-up Ravintola Säiliö 468n ja Viinitien viinitastingiin, jossa sain rentoutua täysin ja heittäytyä viinin vietäväksi ennen rankkaa koitosta. Paaston jälkeen tosin ei tarvittu ihan hirveetä määrää, että allekirjottaneen poskia alkoi helottamaan, mutta eipä sillä niin väliä – viinit oli loistavia ja ihmiset ihania! Pari huippua luomulöytöä teinkin, mutta valitettavasti mikään niistä ei löydy Alkon valikoimasta ainakaan vielä.

Ja iso onnentoivotus Nillalle, jonka kohdalle arpaonni osui ”Sisältä vahvempi”verkkokurssin arvonnassa – kannattaa kurkata sähköposti lisäinfoa varten! Ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille 🙂 Haluan vielä rohkaista kaikkia osallistumaan valmennukseen lainaamalla erään osallistujan kommenttia: ”Yhdelle Minnan kurssille osallistuneena uskon, että tämä on vähintäänkin yhtä antoisa omalle elämälleni kuin edellinen! Suosittelen kaikille Minnan kursseja, vaikka arpaonni ei suosisikaan 🙂 ” .

Ihanaa viikonloppua kaikille ja Flowssa nähdään!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

2 kommenttia

  1. Nilla kirjoitti:

    Ääää itku oli herkässä kun sposti tuli ! Ihanaaaaa<3
    Ihanaa viikonloppua sulle Aino!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.