Hae
Aino Mäkelä

Uusi viikko, uudet kujeet

Mä ja mun Hesa-lenkkikamu Madde <3

Mä ja mun Hesa-lenkkikamu Madde <3

Huhhei, kylläpä on ollu rankka päivä. Aamulla kello herätti 4:45 ja alkoi matka kohti lentokenttää, kotona oli vihdoin puol 10 aikaan ja voin kertoa että kyllä väsytti! Fiksuna tyttönä olin ottanu vielä ekstraduuneja tälle viikolle ja tottakai heti tänään oli ilta töitä, joten lepäämisestä on saanu vaan haaveilla. On muuten eka maanantai aikoihin, kun en oo jaksanu treenata.. ihan älyttömän löysä olo 😀

Mun on kyllä pakko tunnustaa, että kämmäsin mun herkuttoman elokuun 🙁 Söin sunnuntaina puolikkaan jätskin, kun kaveri ei jaksanu omaansa. Hyi mua 😀 Saatte silti vinkkejä herkuttelun hillintään, kunhan saan levättyä ja kunnolla aikaa panostaa teihin.

Mielikuvituksetonta reissuruokaa..tonnikalaa+raejuustoa :D

Mielikuvituksetonta reissuruokaa..tonnikalaa+raejuustoa 😀

Joka tapauksessa mulla on ihan hurjan jännä viikko tiedossa. Paljon, aivan liikaa, on hommaa vielä tehtävänä ja alkaa lyhentämään ”TO DO” -listaa sekä hillitsemään muuttostressiä. Maanantaina pitäis sit ollakkin jo Helsingissä, sillä mun perjantainen työhaastattelu meni täysin nappiin ja koulun lisäksi mulla on sitten töitäkin tiedossa! Jeejeejeee 🙂 

Ainut juttu mikä mua harmittaa on se, että tässä hälinässä treenaaminen kärsii. Yksinkertasesti mun on vaan pakko koittaa saada tärkeät asiat hoidettua alta pois ja treenata niiden ehdoilla, eikä toisinpäin. Noh, ehkä pieni treenilepokin voi tehdä ihan hyvää, vaikka pääkopalle puntilla käyminen olis varmasti aika terapeuttista.

Nyt on kuitenkin pakko päästä vähän haukkaamaan happea ja lenkkeilemään. Ulkona paistaa aurinko, joten turhahan sitä on täällä sisällä kökkiä – varsinkin kun ympärilleen katsoessa kaikki tekemisen määrä vaan ahdistaa. Nauttikaahan tekin näistä viimeisistä kesäpäivistä täysillä!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.