Hae
Aino Mäkelä

Vuoden parhaat

Omien vuoden lempparipoimintojen myötä haluan toivottaa teille kaikille ihanaa uutta vuotta 2016! <3 Olkoon se täynnä iloa ja lämpöä, nautinnollisia hetkiä – pitäköön se sisällään rohkeutta ja uskallusta jokaiselle, joka jahtaa unelmiaan ja kaikille, joiden tiehen sattuu useampi kuoppa.

Muistetaanhan jokainen, että elämässä suurin voima on piilee siinä miten me itse suhtaudutaan asioihin jotka meidän eteen sattuu.

Tunnelukkoja Reissaajan ABC BataattilaatikkoValkoinen, vaarallinen viettelijäVUODEN 2015 POIMINNAT

Jos tää ois ennustu niin ens vuonnakin sitten joogaillaan paljon, juodaan viherlitkuja ja vältellään sokeria, reissaillaan sekä jouluna rauhoitutaan herkuttelemaan perheen kanssa. Hmmm – ei kuulostais yhtään hassummalta!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

PS. Oon pahoillani, että blogin kommentointi tökkii! Asiaa selvitellään ja toivottavasti se on kohta taas kunnossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.