Hae
Aino Mäkelä

Naama irvessä, otsa hiessä ja suu suklaassa

Alkuviikon mun mieli jylläs ku vuoristorata, mutta nyt taas alkaa helpottaa ja arki tuntumaan normaalilta. Muuttostressi- ja ahdsitus oli helppo karkottaa – vietin vain pari päivää mun vanhempien luona rentoutuen ja laadin ”TO DO” -listan, joka osoittautuikin yllättävän lyhyeksi 😉 Olipas niin turha ja itseaiheutettu stressi, taas kerran..heh.

Nyt mä täällä makoilen mun makuuhuoneen tyhjällä lattialla sillä musta tuli tänään sängytön ja muutto alkaa konkretisoitua kokoajan yhä enemmän. Täällä vietetyt kolme vuotta on ollu aikamoinen seikkailu, niin hyvässä kuin pahassa, ja onnekseni voin todeta, että täältä pois muuttaa paljon itsenäisempi, itsevarmempi ja rohkeampi tyttö valmina uusiin seikkailuihin!Tän stressin avulla löysin itsestäni taas aivan älyttömästi treenimotivaatiota – kaiken sen hälinän keskellä sali oli ainut paikka, jossa sain rauhottua ja olla ajattelematta yhtään mitään. Koko kesä salilla on ollut sellaista ylläpitävää pumppaamista ja ainut tavoite on ollut pysyä edes jonkinlaisessa kondiksessa.

En oo pitkään aikaan siis saanu aikaiseksi järisyttäviä lihasjumeja, vaikka hiki pinnassa on huhkittu niin salilla kuin ulkotreeneissä sekä lenkkipoluillakin. Koska oon ehkä vähän kyllästynyt noudattamaan orjallisesti mun treeniohjelmaa ja 3×12 -pumppaamista mä tänään repäisin ja väsytin takareiskat ja pakarat ihan tosissaan! Ja kirsikkana kakun päälle myös vinot vatsat sai rääkkinsä. 

SJ Mave 4×8
Askelkyykky tangolla 4×8
Takareidet laitteessa 4×8
Lantionnostot penkkiä vasten, LP 4×12
Pohkeet korokkeella, KP 4×8/jalka
”Simpukka”, LP 4×8/jalka

Vinot vatsat laitteessa 2×12/kylki
Vinot vatsat kiertolaitteessa 3×12/kylki
Russian twist penkissä, LP 3×30

Pakko kyllä kehasta, että olipa erilaisen mahtava fiilis treenin jälkeen! Muistoksi jäi järkyttävä hiki ja tärinä. Mietinpä vaan, että miks mä en oo koko kesää vetäny läpi näin..?!  Askelkyykyissä kyllä huomas kuinka kesän kuminauhatreenit on tuottanu tulosta – sekä asento että liikkuvuus on parantunu huomattavasti! 

Tiedättehän te mitä tälläsestä treenistä seuraa…?! Kyllä, nimenomaan. Järkyttävä treenin jano! Pitää varmaan sitoa itsensä sänkyyn sohvaan, että malttaa pitää niitä lepopäiviäkin 😉

Pala taivasta..!

Pala taivasta..!

Treenimotivaation lisäksi myös muutenkin oon ollu toimeliaana ja tänään mä keittiösiivouksen keskellä innostuin tekemään raakasuklaata… mmmm, paaaaljon parempi vaihtoehto 😉 Vaikka mulle on aina kerrottu, että se on älyttömän helppoa niin yllätyin silti. Ja taas kysyn itseltäni – miksi en oo tehnyt tätä useammin?! 😀

Raakasuklaasta voi varioida omien makujensa mukaisen kombon ja tänään mun keittiössä syntyi kookoksen makuista herkkua. Nam. Käytin siis kaakaovoita, kookosöljyä, kaakaojauhetta, macajauhetta, kookoshiutaleita ja hamppuproteiinia! Viimeistelin pienellä lorauksella hunajaa. Vesi tulee kielelle pelkästä ajatuksestakin.

Tältä löydätte ohjeen ja rutkasti reseptejä, suosittelen tutustumaan! Muita raakasuklaaseen hurahtaneita? 😉 On kyllä ihana välillä hemmotella itseään jollain syntisen hyvällä.

6 kommenttia

 1. Salla kirjoitti:

  Voi miten herkullisen näköstä suklaata ;,,) Tekis niin mieli iskee hampaat siihen…

  • Aino kirjoitti:

   Ja se maistuu vielä paremmalta entä näyttää!! Ens kerralla vaan lisää kookoshiutaleita, nyt ne harmillisesti loppu kesken.. ;D

 2. Marissa kirjoitti:

  hihi, eikä! Mulle raakasuklaan teko tapahtui juurikin keittiön siivouksen yhteydessä 😀 jäi jommat ihan kesken kun löysin paketin ja oli pakko alkaa heti tehdä pois vanhentuvia herkkuja. Siellä ne nyt on sopivasti kahviherkuiks odottamassa. Mitäs mei ahkerat keittiöleidit, meillä on ainakin herkkuja mussuteltavaksi 😉

  Ja hei, otsikko oli ihana! Niin houkutteleva, johtuikohan ehkä tuosta suklaaosuudesta lopussa 😉

  • Aino kirjoitti:

   Hehhee ja mä siivouksen lomassa eksyin instagramiin jossa näin sun puuhat ja kaivoin superfoodit muuttolaatikosta takaisin keittiönpöydälle… ;D Ja kyllä, vaikka keittiö ei nyt niin puhdas olekkaan niin kyllä se herkku sen onneksi korvaa 😉 Namnam. Ja nyt on miljoona uutta ajatusta illaksi kokeiltavaksi, en nimittäin onneksi saanu kaikkia raaka-aineita kulutettua kerralla loppuun!

   Ja mä veikkaan kans, että se on toi suklaa 😉 Vaikka kyllähän se hikikin aika hyvältä kuulostaa, tshihhi!

 3. Viivi kirjoitti:

  En nyt tiedä tuliko äskeinen kommentti läpi vai ei, kun alkoi herjaamaan jotain… (onko fitfashionilla ollu tänään enemmänkin ongelmia kun mikään blogi ei ole meinannut aueta yms!?) Noh, kuitenkin harmittelin vain sitä, että omasta kaapista puuttuu puolet raaka-aineista, kun olisin halunnut tehdä suklaa heti nyt! On se vaan niin herkkua 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No höh, mä en kyllä oo huomannut mitään.. :/ Toivottavasti ongelma korjaantuu pian! Kiva, kun jaksoit kuitenkin kommentoida uudestaan:)

   Noniin nyt ei kun vaan kauppaan niin saat illaksi sitten herkkua! Mikäs sen parempi tapa viettää perjantai-iltaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.