Hae
Aino Mäkelä

Kohta nähdään, JYVÄSKYLÄ !

Yritin epätoivosesti ottaa #belfien .. ei luonnistunu!

Hellurei ja hellät tunteet!

Oon kerenny tälle päivälle jo käydä salilla työstämässä mun takalistoa pyöreemmäks, vetämässä inspiroivan raakasuklaa-workshopin ihanille tyypeille, hommata uudet kesäjalkineet, herkutella minttusuklaa-raakabrowniella ja käydä Alkossa. Hahha! 😀

Kohta siis vaihdan ansaitusti vapaalle ja lähden nauttimaan ihanasta auringontäytteisestä kesäpäivästä – mutta en malta ennenku oon kertonu teille parista ihan superkivasta jutusta!

Ens perjantaina 11.7.2014 järjestetään Jyväskylässä ekaa kertaa LocoBattles katutanssitapahtuma ja me ollaan GreenStreetin kanssa mukana nauttimassa menosta ja ravitsemassa ihmisiä superherkuilla – luonnollisesti 😉 Tapahtumassa on tuomaroimassa kovia nimiä – Twistedfeet Jack, Sanaz Hassani ja Kai Ruusuvuori – ja myös palkinnot on tietty huikeat! Jaossa on myös ”GreenStreetFlow”-erikoispalkinto parhaan energian ja fiiliksen omaavalle tanssijalle. Tätä ei siis kannata missata!

Lisää tietoa tapahtuman FACEBOOK-sivuilta.

Jyväskylässähän on ensi viikonloppuna käynnissä kaupunkifestivaalit, joten tapahtumaa ja tarjontaa sieltä löytyy paljon sitä kaipaaville ja sääennusteetkin vaikuttaa paremmalta kuin erittäin hyvältä – tulkaahan kaikki siis pitämään meidän kanssa hauskaa! 🙂 Nyt sulla onkin mahdollisuus voittaa kaksi kappaletta lippuja LocoBattlesiin. Eli jättämällä kommenttia tähän postaukseen osallistut arvontaan, jossa arvon kaksi kahden lipun pakettia eli saat ottaa myös kaverin mukaan. Aikaa osallistua arvontaan on ensi keskiviikkon eli 9.7.2014 saakka.

PSSSST! Voit tuplata sun mahdollisuudet voittaa osallistumassa GreenStreet:in arvontaan tsekkaamalla arvonnan instagramista @greenstreet_fi 🙂

Superherkku raakaleivos: minttusuklaa-brownie <3

Ja jos ylläoleva kuva sai veden herahtamaan kielelle niin mulla on hyviä uutisia kaikille Jyväskyläläisille sekä Helsinkiläisille! Nimittäin GreenStreet:in seuraavat raakakakku-workshopit on Jyväskylässä 10.7 ja Helsingissä 23.7. Oma paikka kannattaa lunastaa TÄÄLTÄ, jotta et vahingossakaan jää kaikesta huvista ja herkuttelusta paitsi 😉

Riemukasta lauantaita,
<3 Aino

5 kommenttia

 1. Jenny kirjoitti:

  Mukaaan arvontaan!

 2. Zri kirjoitti:

  Ääääkkk, mä en koskaan oo ollu katutanssitapahtumassa ja ois niiiiin siistiä päästä sinne. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 3. Juulia kirjoitti:

  Juur tänään poikaystävän kanssa tutkittiin ens viikonlopun ohjelmaa, ja katutanssi pisti molempien silmään. Olis kiva yllättää toinen lipuilla =)

 4. Maiai kirjoitti:

  Ai että kuulostaa herkulliselta! Kelpais! Osallistun.

 5. niina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!! + sulla on kiva blogi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.