Hae
Aino Mäkelä

Viikonlopun lukuvinkit

Viikonlopun lukuvinkitViikonlopun lukuvinkitTänään aloitan viikonlopun vieton ja annan hyvällä omallatunnolla läppärille kaivattua työbreikkiä – samoin itselleni. Aion viettää aikaa kylpyammeessa, lenkkipoluilla, kuntosalilla ja elämää juhlistaen! Juhlia on nimittäin tuplasti mun mummon täyttäessä pyöreät 90 vuotta ja veljentytön puolestaan kuusi.

Kaiken tän lomassa aion myös rauhoittua kirjojen pariin sillä mun isin kirjahylly on aika vaikuttava sisältäen toinen toistaan mielenkiintoisempia teoksia. Oon viime aikoina itse viihtynyt todella silmiä avaavien ja voimaannuttavien kirjojen parissa, joten jos kaipaatte lukuvinkkiä viikonloppuun tai lahjaideoita pukinkontiin niin tässä ois!

Henkka Hyppösen Pelon hinta teki muhun vaikutuksen jo heti ensimmäisillä sivuilla, parantuen aina vaan mitä pidemmälle kirja eteni. Hyppönen käsittelee pelkoa uudesta näkökulmasta ja opettaa, kuinka pelon voi voittaa ja kuinka siitä voi saada kaiken mahdollisen hyödyn itselleen. Kirja on nerokas ja kiehtova! Todella motivoiva ja inspiroiva.

Kirjahyllyni uusin tulokas, Jenny Belitz-Henrikssonin Sisäinen timantti tarjoaa 365 ajatusta parempaan arkeen. Jennyn rehelliset, konstailemattoman aidot oivallukset elämästä muistuttavat elämän tärkeimmistä asioista ja auttavat lukijansa takaisin hyvinvoinnin äärelle – omaan sisimpäänsä. Haluankin Jennyä lainaten antaa teille ihanan ajatuksen viikonloppuun:

”Se, miten toinen reagoi ystävällisyyteesi, ei ole sinun asiasi, vaan sen toisen. Jos toinen ei osaa ottaa sitä vastaan, se ei ole sinun häpeäsi. Ethän sen vuoksi jätä käyttämättä tilanteita, joista voi syntyä mtä tahansa, vähintäänkin hauskoja keskuteluja ja hyvää mieltä.”

Ihanaa viikonloppua ja rentouttavia lukuhetkiä,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

PS. Vielä ennätät osallistua arvontaan!

Yksi kommentti

  1. Jenny/Vastaisku ankeudelle kirjoitti:

    Kiitos paljon Aino tästä postauksesta! Ihanat kuvatkin 🙂 Iloista alkanutta viikkoa sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.