Hae
Aino Mäkelä

Supersunnuntain supertreeni ja supertestaus!

Voi kun kaikki onkaan niin superia! No kuinkas muutenkaan, kun heti herätessä aurinko jo vilkuttelee ikkunasta ulos reippailemaan 🙂 Eilisen lepopäivän jäljiltä oli niiiiiin älyttömästi virtaa, että päätin tehdä hiukan normaalista poikkeavan treenin ja samalla tehdä kunnon testin Buzzadorilta saamiini Maximin tuotteisiin – toimin siis buzzadorina ja tällähetkellä oon mukana Maximin kamppanjassa, jossa testaan heidän urheiluravinteita ja bloggailen niistä teille mun kokemuksia.

Aamulla siis ensimmäisenä tiputin vesilasiin Maximin Total Hydration poretabletin ja kulautin kurkusta alas. Sitten treenikamat ja kaikki lisähärpäkkeet reppuun, lenkkarit jalkaan ja juosten kohti salia! Yleensähän mä kuljen salille pyörällä, mut tänään teki mieli juosta – ihan vaan tuon auringon kunniaksi.

Salille päästyä ei muutaku vähän vaatteiden vaihtoja ja herkuttelua – mähän en tyhjällä vatsalla treenaa, joten söin Maximin Energy Bar:in, joka onkin tarkotettu ennen treeniä/treenin aikana syötäväksi. Makuna tälläkertaa oli Sweet&Salty ja namm… ennustelinkin tykkääväni tästä! Sit vaan reenaamaan…

En siis tehnyt minkään mun normaalin saliohjelman mukaan treeniä vaan keskityin tänään pelkästään keskikroppaan ja vatsoihin. Lämmittelynä tosiaan toimi tuo juoksulenkki salille ja välilä tein intervalleina nopeita cardio-osuuksia sykkeen nostattamiseksi… aika kovis oli hiihtohyppy-sarjat lankkuna pallolla, kyllä piti pidätellä tasapainoa 😉

Normaalisti treenin ajan mä tankkailen ihan pelkkää vettä, mutta tällä kertaa mulla oli Maxim Hypotonic Sports Drink:iä juomapullossa – treeni oli sen verran rankka, että se oli kyllä tarpeen! Normaalisti mulla ois tälläsessa treenissä varmaan loppunu puhti kesken, mutta tää juoma kyllä siivitti mua kokoajan eteenpäin täydellä teholla.

Käytättekö te urheilujuomia treenin aikana?
 
 

Sitten taas herkkujen pariin! Lihasosuuden jälkeen taas pukkariin vaatteiden vaihtoon ja kotimatkaa suunnittelemaan. Maximin After Trainingin -patukasta vetäisin vähän lisää energiaa. Viime viikolla rakastuin siihen tumman suklaan makuiseen, eikä tää hazelnut&chocolate crispikään huono ollut, yllättävän hyvä itseasiassa!

Kotimatka mulla oli tarkoitus kävellä.. MUTTA! Koska energiaa oli vielä ihan pirusti jäljellä, kiitos näiden kaikkien Maximin tuotteiden :D, niin päätin vetästä kotimatkan 4x4min intervalleilla… ja huhhhhhuh…  pakko myöntää, että vikan intervallispurtin kohdalla olin kyllä onnellinen, että se oli viimeinen ;D Ei meinannu jalat enää kantaa. Täydellisesti loppuun asti vedetty treeni siis!

Kotona sitten vielä Maxim Recovery Drink nassuun. Tää oli ihan niin herkkua, mitä ajattelinkin.. mansikanmakuisenakin maistui vaikka yleensä mun mielestä mansikanmakuiset palkkarit on aika pahoja 🙂 Mut näähän on aika makeita ja täyteläisiä, sellaisia pirtelömäisiä – ei siis voi mitenkäään olla pahaa, hihhih.

Keskisyke siis koko puolentoistatunnin treenin ajan 138 eli aika kovatehonen treeni tuli vedettyä 🙂 Kyllä tän jälkeen aamupala maistui.. se olikin aika herkkua, enkä viittinyt kuvata sitä teille ettette tulisi kateelliseksi. Oikeasti en vaan jaksanut hakea kameraa repusta..oli niin nälkä!! 😀

Superia sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia

 1. Essi kirjoitti:

  Olipa kiva postaus! 🙂 ja toi energy patukka näyttää hyvältä, suolasen ja makeen yhdistelmä on parasta

  • Aino kirjoitti:

   Kiitti! Joo se oli aivan supermukava yllätys kaikkien niiden ällömakeiden keskellä..:D

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos Aino avustasi 🙂 Pääsin sen puhelimella sähköpostista lukemaan, mutten voi vastata. Kommentointi sen sijaan tänne onnistuu, ja ajattelin vastata tätä kautta, melko briiffisti tosin. Aion kokeilla tuota liikunnan kohtuullistamista ja sen kautta ruokailujen uudelleensommittelua kaiken tän hektisyyden keskellä. Onneksi terveellisiä ruokavinkkejä on joka puolella, pitäisi vaan osata poimia ne oikeat ja itselle sopivat ja laittaa käytäntöön. Hiilarin määrää koetan lisätä jotenkin… Kamala hiilarimörkökammo jäänyt vaan jostain?Kiitos vielä kerran avustasi, olet aivan huippu bloggaajana ja voin nyt todeta että olet myös järisyttävän ystävällinen ihmisenä – autat tuntematonta kaiken kiireen keskellä. Et voi uskoa, miten hyvä mieli minulle tuli. Arvostan sinua suuresti, olet aivan ihana!Terkuin,ElleN 😀

  • Aino kirjoitti:

   Ihanaa, että musta oli apua. Tuli ihan tippa linssiin tuosta sun kommentista, ihanasti sanottu. Kiitos<3 Tsemppiä ja aurinkoista kevättä, ElleN ;D!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.