Hae
Aino Mäkelä

Illan viimeinen ajatus

Eilinen oli ihana päivä. Se alkoi aamun crossfit-treeneillä ja jatkui raakasuklaa workshopilla, joka oli täynnä ihanan innokkaita suklaataitureita. On ihana innostaa ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia juttuja samalla tarjoten uusia elämyksiä sekä nautintoja! Se aito innostus ja inspiraatio, minkä liekki niissä ihmisissä syttyy, inspiroi myös mua aivan älyttömästi.

Workshopin jälkeen ainut asia mun mielessä oli se kuinka onnekas mä olenkaan. Saan tehdä asioita joista nautin uskomattoman hienojen tyyppien ympäröimänä! En tarvi sen kummempia suunnitelmia tai tasaisuutta arkeen sillä tällä hetkellä tuun onnelliseksi juuri näin. Päivä vaihtui illaksi mun ihanan ystävän kanssa luomupunkkua nautiskellen (ja sitä ennen tietty otettiin oima annos chlorellaa, hahha!) ja maailmaa parantaen – viikonlopun jatkuen myös samalla teemalla tänään.

Nyt odotan jo innolla huomista ja uutta alkavaa viikkoa, jota varten on nyt akut ladattu täyteen positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Se onkin aika tärkeä juttu sillä edessä on superjännä viikko, iiiks! En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille lisää. Voinkin onnellisena nyt painaa pääni tyynyyn, kun ainoa ajatus päässä on se, kuinka onnellinen mä tällähetkellä olenkaan tietäen, että jos en enää huomen aamulla heräisi niin olisin elänyt viimeiset hetket täynnä onnea.

Se onkin yksi mun lukuisista vinkeistä onneen: iltaisin nukkumaan mennessä mieti katuisitko mitään, jos et aamulla enää heräisi. Joskus iltaisin muakin vaivaa kurjat jutut, mutta varsinkin ihmissuhdeasioissa on vaan tärkeä puhua suoraan omista tunteistaan. Ja ikävääkin on luonnollista potea – silloin mä vaan aina kerron siitä viestillä ennen nukkumaanmenoa samalla tehden myös sen toisen ihmisen yleensä iloiseksi. Mun läheiset onkin tottunu siihen, että multa saattaa tulla mitä ihmeellisimpiä viestejä mitä oudoimpiin kellonaikoihin, mutta se on vaan mun tyyli – jakaa mun tuntemuksia ja ajatuksia sillä niiden sisällä patominen ei hyödytä mitään ja ne ihanat jutut ilostuttaa yleensä myös muitakin.

Kauniita unia,
<3 Aino

Kuvat mun instagram-tililtä: @makelaino.

6 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  Ihana tää postaus ja sinä<3 Kiitti vielä energisestä workshopista, jäi oikeen hyvä mieli itellekin 🙂

 2. Tea kirjoitti:

  oi vitsi mä niin tykkään susta ja sun kirjotuksista resepteistä puhumattakaan! <3

 3. Miia kirjoitti:

  Voi ihana postaus, ihanan onnellisia kuvia ja tekstiä, ihana sinä! 🙂 Oon itse viime päivinä havahtunut siihen, että kerron läheisilleni ihan liian harvoin, kuinka tärkeitä he ovat. Pitää ottaa kyllä susta mallia ja aloittaa vaikka lähettämällä niitä viestejä 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Hihhi kiitos Miia <3 Mä kyllä suosittelen sitä oikein lämpimästi – aluksi se tuntuu vähän hassulta, niinkuin kaikki normaalista poikkeava, mutta siitä kyllä tulee niin hyvä mieli! Niin itelle ku muillekki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.