Hae
Aino Mäkelä

Raikas, suloisenkostea arki

Raikas, suoloisenkostea arkiHuijaisin, jos väittäisin arjen olleen kotiinpaluun jälkeen pelkkää tanssia. Vaikka reissussa ikävöinkin tuhteja vihersmoothieita, raikkaita salaatteja, treenejä ja omia arkirutiineja onnistui silti pimeys ja kylmyys iskemään vasten kasvoja.

Ja lujaa – oonhan mä sentään vain ihminen.

Onneksi oon kuitenkin onnistunut hukkaamaan mun ruoskan jo aikoja sitten, enkä oo jaksanut liiemmin potea huonoa omaatuntoa mun ympärillä vallitsevasta hetkittäisestä kaaoksesta. Vaikka tiskit on tiskaamatta ja rinkka osittain purkamatta, mulla on erittäin hyvä olo just nyt: sohvalla vilttiin käpertyneenä, puurokulho kädessä ja teemuki toisessa. Jokainen minuutti ei oo ollut hyödyllisen tehokas, mutta sitäkin tarpeellisempi.

Mulla on vahva fiilis siitä, että oon päässyt ulos suorittamisen oravanpyörästä.

Raikas, suoloisenkostea arki Raikas, suoloisenkostea arkiKaivattu aurinkoenergia ja lepo onnistui tekemään mulle ihan uskomattoman hyvää. Ympäröivästä pimeydestä huolimatta mun päässä pyörii paljon uusia, ainoastaan positiivisia, ajatuksia ja ideoita, joita haluaisin alkaa toteuttamaan. Myös visioita siitä, mihin suuntaan haluan tänä vuonna lähtä blogia viemään ja veikkaankin, että uusien juttujen ohella tuun myös poimimaan takaisin paloja aiemmilta vuosilta. Nyt mun tarvii vain antaa niille ajatuksille aikaa muhia ja katsoa, millaisiin seikkailuihin ne mut tulee vielä viemään.

Vaikka viime vuosi oli omalla tavallaan mahtava,  jollain tapaa se ei vienyt mua minnekkään. Ikäänkuin olisin vain rustannut itseäni kasaan, eheyttäen ja keräten voimia. Nyt musta taas tuntuu, että oon valmis kaikkeen – ihan kaikkeen, mitä elämä mun eteen nakkaakaan.

Raikas, suoloisenkostea arkiVaikka yleensä en harrasta heräteostoksia, oon onnellinen että luotin intuiitioni ja lähdin Intiaan. Oikeassa ympäristössä, tarpeeksi kaukana ja irtaallaan kaikesta tavallisesta, onnistuu yleensä löytämään taas taidon katsoa lähelle. Just nyt mulla on kaikki mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

Luottakaa intuitioon. Antakaa itsellenne aikaa. Ne kaksi yhdessä on usein ovi oivalluksien äärelle – oivalluksien, jotka voi muuttaa teidän maailman.

Ihanaa lauantaita,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.