Hae
Aino Mäkelä

3x lettukestit!

Letut on yks mun lemppariaterioista, etenkin silloin kun mulla on kunnolla aikaa puuhastella keittiössä ja syödä aamupala kaikessa rauhassa ilman rauhatonta tunnetta tulevan päivän kiireistä.

Koska tälläiset aamut on ihan parhaita, niin yllättäen lettureseptejäkin on tullut kehiteltyä yksi jos toinenkin! Perus proteiiniletut kananmunista ja banaanista on monille jo tuttuja, mutta tähän postaukseen halusin koota hieman erilaisia, herkullisia ja helppoja lettuvaihtoehtoja kiireettömiin aamuihin – ja ne on kaikki tietysti gluteenittomia, sokerittomia ja maidottomia!

Lettukestit

Makeissa porkkanaletuissa yhdistyy herkullinen porkkana ja makea pähkinäisyys! Nää sopii nautittavaksi niin makeiden kuin suolaistenkin lisukkeiden kanssa. Oma lempparini on raikas salaatti, joiden kanssa näistä letuista on helppo kasata vaikka pihvitön burgeri guacamolen tai itsetehdyn salsan kera 🙂

Lettukestit

Bataattiletut.. no kukapa bataattia ei rakastaisi?! Mä ainakin voisin elää pelkällä bataatilla sillä se on vaan niiin hyvää! Nämä letut on vieläpä vegaaniset ja aivan ihanan mehevät, eikä mun mielestä edes tarvitse mitään lisuketta kaverikseen.

Oikeanlainen ruokavalio

Proteiiniletut & suklaamousse on lyömätön yhdistelmä! Ainakin kaikille, jotka rakastaa suklaata nimittäin näissä proteiiniletuissa on sisällä myös ihania, suussasulavia suklaasydämiä.

***

Millaisista letuista sä tykkäät? Täällä Perussa herkutellaan aika paljon letuilla, ja oonkin saanut kahviloiden ruokalistoja ihaillessa inspiraatiota tuleviin kokkailuihin kunhan ensiksi kotiudun reissusta – pakko myöntää, että tätä kirjoittaessa tuli vähän koti-ikävä, sillä gluteenittomia lettujahan täällä ei tunneta.. yllättäen! 😀

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.