Hae
Aino Mäkelä

Kesähäät

Mallu <3 JanneMallu <3 Janne

Tällä kertaa tulin Ouluun oikeastaan puhtaasti yhdestä syystä: juhlistamaan mun rakkaan ystävän häitä. Eikä kyseessä ollut ihan kuka tahansa ystävä, vaan mun pitkäaikaisin lapsuudenystävä, jonka kanssa vartuttiin yhdessä ja ikäänkuin kasvettiin yhteen, siskoiksi.

Myönnetää, että itkuhan mulla pääsi heti nähdessäni maailman kauneimman morsmaikun kirkon ovien avautuessa. Eikä se edes jäänyt ekaksi itkuksi, vaan nenäliinapaketille kyllä ois ollu kovastikkin käyttöä pitkin iltaakin.. Onnellista itkuahan se kyllä oli ja vaihtui aina hyvin pian takaisin nauruksi.

Pidin illan aikana vielä puheenkin, täysin ilman valmistautumista tietty, ja omaksi yllätyksekseni osasin olla jopa vähän hauskaki 😀 ! Myös mun taiteilema ruokavammasille suunnattu pähkinätö (.. ja gluteeniton, maidoton sekä sokeriton 😉 ) raakakakku sai kehuja osakseen, joten taisin suoriutua mulle uskotuista tehtävistä aika kiitettävästi.

Mä ajattelin itse aina lapsena, että menisin naimisiin 26 vuotiaana. Nyt mä alan kuitenkin olla jo sitä mieltä, että oon valmis odottamaan vaikka hamaan loppuuni asti sellasta onnea, mitä saatiin todistaa ja juhlistaa porukalla <3 Niin aitoa ja puhdasta, niin kaunista.

Kesän ekat häät, ja itseasiassa ekat kaverihäät ikinä, on siis nyt juhlittuna! Muistakaahan muuten kurkata viikonlopputarjous, joka on vielä tänään voimassa 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

2 kommenttia

  1. sari kirjoitti:

    voih, valkoinen mekko häissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.