Hae
Aino Mäkelä

JOULULOMA!

Vihdoin se koitti – Joululoma nimittäin! 

Eilen lensin illalla Ouluun ja heti laskeuduttua tuli joulufiilis kuin itsestään – valkoinen maa ja lumisade, oi että! Ja seuraavan viikon aion ottaa rennosti 😀 Ja ei ois loma voinut kyllä yhtään parempaan saumaan tulla, sillä takana on nimittäin ehkä syksyn kiireisin ja hektisin viikko täynnä mielenkiintoisia kouluhommia, hauskoja työiltoja sekä pikkujoulujen juhlimista. 
Jätin tarkoituksella koulukirjat Helsinkiin – mikä loma se on, jos kokoajan istuisi nenä kiinni kirjassa? 😉 Aivot tarvii lepoa myös, hihhi. Meillä on tammikuun puolessa välissä tärkeät lisenssikokeet PT-koulutukseen, joten viikon täyslepo koulusta ja töistä tulee erittäin tarpeeseen. 

Rentoutuneena ja levänneenä oppi tarttuu varmasti sitten taas entistä paremmin päähän ja motivaatio lukemiseen on huipussaan! Ainakin mä toivon näin 😉 Ja lupaan, että tää oli nyt viimeinen kerta koko lomalla kun edes ajattelen koko asiaa, hihhi.

Nauttikaahan tekin lomastanne! Rentoutukaa ja unohtakaa velvollisuudet edes hetkeksi sillä sitä varten se loma on 🙂 Jokainen rentoutuu tavallaan – mä jo täällä ihan intopiukeena ootan, että pääsen illalla leipomishommiin pitkästä aikaa, hihhihhii!

<3 Aino

PS. Vielä tänään kerkeää osallistua BalmBalm -arvontaan!

8 kommenttia

 1. Janina kirjoitti:

  Ihana Aino !
  Oot niin leposi ansainnut, hurja meno ollut päällä. Viitsitkö tuoda lunta mukanasi kun palaat Stadiin? <3

 2. Laura kirjoitti:

  Ihanan rentouttavaa joululomaa! 🙂 Täältäkin löytyy yksi tänään lomansa aloittanut hymysuu, joka suuntaa sunnuntaina pohjoiseen joulunviettoon – finally 😀

 3. Senja kirjoitti:

  ihanaa lomaa ja todellakin, rentoudu! sitten se oppi tarttuu paremmin tammikuussa, niin kuin itsekin sanoit 😉
  ja ihanaa että saatte siellä valkean joulun, täällä etelässä vähän pahoin pelkään ettei tuu toteutumaan 😀 no, kyllä se joulutunnelma viimeistään siinä joulupöydässä varmaan syntyy ilman luntakin 😉
  tosiaan, rentouttavaa lomaa sinne!<3

  • Aino kirjoitti:

   Hihhii kyllä vaan! 😀 Jo parin päivän jälkeen on energiatasot ihan uudella tasolla, ihanaa. Täälläkin välissä on mittari plussalla ja välillä sataa vettä, mutta toivotaan että lumi säilyy maassa edes aattopäivän yli:) Ja jospa se ihme tapahtuis ja sinnekkin satais lunta, ois aika ihanaa!
   Ihanaa Joulua myös sulle, Senja <3

 4. Nessa kirjoitti:

  Ihanaaaaaa!
  Nauti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.