Hae
Aino Mäkelä

Maailman paras joululahja

Maailman paras lahjaMun joulu tuli tänä vuonna etuajassa, eikä suinkaan minkään punapukuisen partaveikon toimesta vaan ihan omasta aloitteesta. Omasta sisusta, uskosta ja tahdonvoimasta. Luottamisesta omaan intuitioon ja sinnikkääseen harjoittelemiseen, treenaamiseen joka tuotti tulosta.

Viime keväänä muserruin, kun lääkäri totes etten tulis enää koskaan juoksemaan. ”Kyllä me jalasta kävelykelpoinen saadaan, mutta juoksemaan et enää ikinä pysty.”. Ennen loukkaantumista olin rakastanut juoksemista ja se oli mulle henkireikä, ja ajatuskin siitä että mun liikkumiskykyä riistettäis tuntu jotenkin tosi surulliselta. Mutta toisaalta: oishan tilanne voinut olla kurjempikin.

Maailman paras lahjaTänään, reilu puoli vuotta tuomiosta ja yhden skipatun jalkaleikkauksen jälkeen mä vedin aamulla lenkkarit jalkaan, tuulitakin päälle ja vedin jalkaan rähjäiset legginsit, sillä juoksutrikoita en enää omista. Mulla oli tavoitteena juosta pari korttelia, vähän tunnustella fiilistä ja kattoa miten jalka reagoi, mutta.. Juoksuksihan se homma meni!

Viiletin pitkin Eiran rantaa ja kotikulmien katuja endorfiinihuumassa, nauttien jokaisesta kivuttomasta askeleesta jotka rullas mun alla vieden mua vaivattomasti eteenpäin. Juoksin puoli tuntia ja ois tehnyt mieli vetää vielä toiset samanmoiset perään! Tää on niin siistiä. Niiiiin siistiä!

Tää oli kyllä valehtelematta maailman paras joululahja ja jokanen, joka on kokenut jotain vastaavaa ymmärtää varmasti mistä puhun. Itsestäänselviä asioita oppii yleensä arvostamaan parhaiten vasta sitten, kun ne on menettänyt. Nyt onneksi sain toisen mahdollisuuden 🙂

Sky’s the limit, babe!
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

PS. Ihanat kesäset kuvat on weheartit.comista – aattelin, et ne olis tähän vähän kivempia entä pimeessä ja vesisateessa otetut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.