Hae
Aino Mäkelä

Tj3

Wubbiduu! Aika menee kuin siivillä. Musta tuntuu, että se oli vasta viime viikko kun Kata ja Joanna kertoi mulle PING! Helsingissä lähtevänsä heinäkuun alussa yhdessä Kroatiaan. Itse olin just haaveillut lomamatkaa samoihin aikoihin ja hieman samoille suunnille, mutten ollut saanut vielä mitään konkreettista aikaan itse haaveen toteutumiselle..

Joten arvaattekin varmaan miten siinä sitten kävi?

JuhannusKyllä vaan! Perjantaiaamuna me hypätään koneeseen ja lähdetään matkaan kohti Splittiä. Eikä edes kolmestaan, vaan parisen viikkoa sitten majoituksia varaillessa ja niistä intoillessa myös Anni innostui lähtemään meidän mukaan – niiiin kivaa! 😀 Meillä on ihan huippu porukka kasassa, joten reissusta ei voi tulla muuta kuin erittäin hyvä, ellei täydellinen.

Tullaan viettämään viikko Kroatian upeissa maisemissa. Vasta viime päivinä oon oikeasti tajunnut, että lähdetään ihan kohta ja nyt tässä alkaakin olla ihan pää pyörällä mitä kaikkea sitä haluaiskaan tehdä – mahdollisuuksia kun on niin paljon. Laajensin jopa mun matkavakuutusta, ihan kaiken varalta. Oon ihastellut jo yli vuoden päivät kaikkien reissukuvia Kroatian henkeäsalpaavan upeista maisemista, joten on ihan tosi ihanaa itsekin vihdoin päästä elämään ne todeksi.

Intia, Kerala, Alleppey, HouseboatOotteko käynyt Kroatiassa? Onko teillä jotain vinkkejä mitä kannattaa tehdä tai jättää tekemättä?

Etenkin Splitin suunnalta ja Hvarin saarelta otetaan kaikki vinkit vastaan! Ne on nimittäin ne meidän kaks tukikohtaa, joissa majaillaan reissun ajan.

Reissufiiliksin,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.