Hae
Aino Mäkelä

Kokomon lauantaibrunssi

Kokomon lauantaibrunssiKokomon lauantaibrunssi Kokomon lauantaibrunssiVoi että mä rakastan asua Helsingissä enkä yhtään vähiten kaupunkin loistavan ruokatarjonann vuoksi. Brunsseja on lisääntynyt tarjolle kuin sieniä sateella, joten viikonloppuisin alkaa yleensä olemaan aika vaikean valinnan edessä miettiessä mihin suuntaisin rentoutumaan ja nautiskelemaan leppoisasta aamupäivästä.

Jotta valinta ois teille vähän helpompi, haluan vinkata Kokomon uudesta lauantaibrunssista joka käytiin testaamassa viime lauantaina. Ja voin jo heti paljastaa, että sekä minä että mun ystäväni – joka ei oo ruokavalionsa suhteen mitenkään tarkka – tykättiin brunssista ihan hulluna!Kokomon lauantaibrunssiKokomon lauantaibrunssiKokomon lauantaibrunssiKokomon lauantaibrunssiKokomon lauantaibrunssiJo heti ensimmäisellä kerralla nähdessäni brunssin menun vaikutuin sen kasvispainotteisuudesta ja houkuttelevista makuyhdistelmistä. Brunssi on siis aikalailla kokonaan maidoton ja gluteeniton sekä tarjolla on myös runsaasti vegaanisia vaihtoehtoja, ja toki myös sitä lihaisampaakin puolta. Hedelmäsmoothie oli ihanan raikas ja se tarjoiltiin pöytään mitä söpöimmässä lasissa! Ja gluteeniton saaristolaisleipä oli puolestaan parasta laatuaan, mitä oon pitkään aikoihin maistanut.

Jälkkäriosastokaan ei jättänyt kylmäksi sillä ihanien tuoreiden hedelmien lisäksi tarjolla oli intensiivisen suklaista superfood rocky roadia ja vegaanista key lime puddingia. Jälkimmäisen herkullisuus sai mun inspiraation puhkeamaan kukkaan ja tarkotuksena ois viikonloppuna yrittää valmistaa sitä ihan itte 😛Kokomon lauantaibrunssiRuoka oli siis erittäin herkullista ja erityisruokavaliot oli huomioitu loistavasti 🙂 Lisäksi Kokomon rennon viihtyisä ja letkeä tunnelma sekä ystävällinen henkilökunta ansaitsee täydet viis tähteä!

Kokomo Tikibar & Room: Uudenmaankatu 16-20, 00120 Helsinki

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Mutta miksi maidottomia ei merkattuna menuun 🙁

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Vegaaninen on automaattisesti maidoton 🙂 L on yleensä laktoosittoman merkki ja monet korvaa sillä maidottoman, sillä se on yleisempi termi ja niin on näköjään tässäkin tapauksessa, kun katsoo merkintöjä selkeästi eläinperäisten ja samalla maidottomien kohdalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.