Hae
Aino Mäkelä

Girl gone wild

Tältä mä näytin eilen, kun matkasin mun ystävän luokse Järvenpäähän. Tää meidän nykyteknologia on ihan mahtavaa – junasta hypättyäni navigoin puhelimeen osoitteen ja laitoin kuulokkeet korville. Leppoisasti siinä musiikin kuuntelun lomassa navigaattorin naisääni ohjeisti mua vuoroin kääntymään vasemmalle ja oikealle tai vaihtoehtoisesti jatkamaan suoraa. Niin kätevää! 😀

Oon miettinyt että puhelimiin pitäisi kehitellä sellainen lenkkeilysovellus, joka esimerkiksi kilometrimäärän perusteella ohjais samalla lailla – sellanen ois ainakin mulle tosi kätevä, kun en hirveästi osaa täällä Helsingissä vielä mitään lenkkejä. Kiertelen vaan ihan summassa aina paikasta toiseen ilman mitään määränpäätä 😀 Ja tadaaa!!! Me vähän hullaannuttiin ja tän näkösenä mä sieltä Järvenpäästä sitten kotiuduin, hihhihiii <3 Mun ystävä on siis kampaaja ja taikoi musta taas prinsessan. Oon viimeset kaks vuotta ollu blondi ja vaikka siinä tukassa ei mitään vikaa ollutkaan, niin kaipasin muutosta. Vähän jotain piristystä näin syksyyn 😉 Oon niin mielissään, että otin riskin sillä en vois olla tyytyväisempi lopputulokseen.

Tälläset pienet muutokset saa kyllä aina ihmeitä aikaan! Vaikka aamulla tuntui, että peilistä katsoo vieras niin iltapäivällä itsetunto olikin jo aivan uusissa ulottuvuuksissa. Itseensä panostaminen saa tuntemaan itsensä arvokkaaksi. Because you’re worth it, hahha! Eikä se hulluttelu siihen loppunu…valitettavasti 😀 Viime viikonloppuna messuilla mulla syntyi ihan järkyttävä kamerakuume, kun pääsin kuvailemaan Kertun kameralla. Ja vaikka sainkin paljon kehuja mun hienoista selfieistä ja peilikuvista, joita tää blogi on pullollaan, niin kyllähän mun oli vihdoin aika panostaa ja ostaa kunnon kamera, kun edellinen jäi muutossa Ouluun 😉

Pienen taustatutkimuksen jälkeen paljon kehuttu Olympus PEN mini E-PM1 veti pisimmän korren ja koulun jälkeen tänään kävin omani kotiuttamassa. Ahhhhhh, en malta oottaa että pääsen opettelemaan sen käyttöä ja kuvailemaan kaikkea niin kaunista kuin rumaakin! 

Pakko myöntää, että kävin hieman taistelua itseni kanssa koska kamerahan ei ollut mikään edullinen hankinta meikäläisen opiskelijabudjetille. Mutta miks mä en ostaisi jotain, josta tuun hyvälle mielelle? Rahanhan vois käyttää paljon huonomminkin, ihan oikeasti. On turha potea huonoa omaatuntoa asioista, joista ei ole mitään haittaa kellekkään. Varsinkin jos niistä vielä tulee iloiseksi. Lupasin kuitenki itelleni, että rauhotun näiden hankintojeni kanssa. Jos sitä vaikka pari kuukautta malttais oottaa Joulupukin ylläreitä, hihhi 😀 

Niin miettikää, Jouluun on enää pari hassua kuukautta! Ihan käsittämätöntä.

 

10 kommenttia

 1. anna kirjoitti:

  Tosi hyvä väri. Täytyy myöntää että vaikka vaalea oli hyvä. Toi sopii paremmin sulle:)

 2. Meri kirjoitti:

  Sopii sulle todella hyvin!

  Ja Salla on niiin taitava 🙂

 3. K kirjoitti:

  Ihana tukka! Ja jeejee joulu! Mä aloin juuri tänään suunnittelemaan, minkälaisen piparitalon väkerrän tänä vuonna. Sormet syyhyää jo päästä tekemään, mutta itsenäisyyspäivänä on vasta kalenteriin merkattu piparitalkoot.. Joulu <3

  -K

  • Aino kirjoitti:

   PIPARITALO! Ihana idea – mun on pakko väsätä kämppisten kans sellanen <3 Oijoijoi. Mä oon alkanu jo hamstrata joululahjoja rakkaille, sekin on ihanaa. Koko Joulu on kyllä niin ihana. Oi että :D!

 4. Marjutt kirjoitti:

  Tuo tumma sopii ihan älyttömän hyvin! Tuo kauniisti silmät esiin. Sanoisin, että toimii jopa paremmin kuin vaalea 🙂

 5. Laura kirjoitti:

  Toi väri sopii sulle aivan loistavasti! Vaikka vaaleakin oli upea, niin kyllä toi vaan vetää pidemmän korren 😉

  Ja voi, tuo kamera! Oon kuolannut sitä itelleni jo jonkin aikaa 😀 Maybe someday…

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos Laura! Itsekin alan kyllä olla jo ihan tän tumman fani, vaikka vielä kuukausi sitten olin sitä mieltä, että vaalea on se mun väri ;D

   Mä oon haaveillu kans tästä jo pitkään ja just nyt tää on Rajalalla ihan huipputarjouksessa, niin oli ihan pakko hommata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.