Hae
Aino Mäkelä

Reissussa: Kuokkavieras

Nykyinen sijainti: Melaka, Malesia

Malaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, Melaka Malaysian Wedding, Melaka Malaysian Wedding, Melaka Malaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, MelakaMalaysian Wedding, Melaka

Saavuin eilen Melakaan, pieneen ja rauhalliseen kaupunkiin parin tunnin bussimatkan päähän Kuala Lumpurin vilskeestä. Täällä elämän meno on erilaista ja rentoa, kevyttä, huolettoman mutkatonta. Vai otettaisko tuntemattomat reissaajat kaikkialla avosylin vastaan tuntemattomien häitä juhlistamaan? Hahha, niinpä!

Kieltämättä aluksi ajatus kuokkimisesta toisten häissä tuntui tosi tylyltä, mutta aivan suotta! Kaikki oli mulle tosi ihania ja ystävällisiä enkä ois voinut kuvitellakkaan lämpimämpää vastaanottoa. Mä yllätyn aina vaan enemmän ja enemmän siitä, kuinka vieraanvaraisia ihmiset täällä puolen maapalloa oikein onkaan.

Itse juhla oli tietysti ihana ja oon ihan uskomattoman kiitollinen siitä, että sain olla mukana. Taustalla tunnelmaa rytmitti perinteinen malesialainen musiikki, pöydät notkuivat toinen toistaan herkullisimpia ja mausteisempia ruokia, ihmiset nauroivat ja lauloivat ja mikä tärkeintä: hääpari hehkui onnea! Morsiamen kaunis puku hurmasi mut täysin ja parin tyylikäs, kullanhohtoinen look toimi täydellisesti.

Häistä sain mukaani muistoksi kolme keitettyä kananmunaa, kahvikupin ja pari kimaltelevaa koristepuuhkaa! Aikamoinen saalis, mutta sainpahan ainakin matkaevästä ettei nälkä pääse yllättämään. Yritin kovasti udella mitä kananmunat edustaa, mutta se jäi mulle vielä mysteeriksi.

<3 Aino

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.