Hae
Aino Mäkelä

Tammikuun parhaat

Madara NokkossuihkeKOSMETIIKKA

Tammikuussa kuukauden pelastajia kosmetiikan saralta ei oo vaikea nimetä, vaikka ykkössija onkin jaettu Noora Shlinglerin ja Madaran Nokkossuihkeelle ja monitoimiselle kookosöljylle. Nokkossuihke raikasti ja kosteutti ihoa Intian kuuman auringon alla, kun kookosöljy puolestaan toimi aurinkosuojana antaen rusketukselle lisää syvyyttä sekä after sunina ihoa kosteuttaen ja rauhoittaen. En edes halua kuvitella miltä mun ihosta ois tuntunut ilman tätä tehokaksikkoa! Tai mitä siitä olis sen paahteen jälkeen enää tallella…

Intia, Kerala, VarkalaLIIKUNTA

Paras liikuntakokemus ja varmaan samalla parasta Intiassa oli ehdottomasti jooga. Se on asia mitä on vaikea selittää, sillä jokaisen on koettava se voimakas yhteys oman mielen ja kehon välillä itse. Kotiin palattuani mulla olikin selkeästi parempi käsitys itsestäni ja kehostani sekä siitä, mikä mulle tuntuu hyvältä ja luonnolliselta tavalta liikkua. Ne oivallukset vei mut kohti uutta lajivaltausta, jonka aloitin kalenterin sivun kääntyessä helmikuun puolelle 🙂

Ravintola OndaRUOKA

Veikkaisin, että tämän vuotinen Vegaanihaaste oli parasta mitä Suomen ruoka(ja ravitsemus)kulttuurille on hetkeen tapahtunut. Vaikkei musta itsestäni vegaania tullutkaan niin oli ihana nähdä kuinka ihmisten mielenkiinto ja uteliaisuus heräs hienosti toteutetun haasteen myötä, joka lisäsi valtavasti ihmisten tietoutta niin ravitsemuksellisesti kuin eettisestäkin näkökulmasta 🙂

Kurkkaa helppojen, herkullisten & vegaanisten bataattisämpylöiden resepti!

Paahdetut uunibataatitRESEPTI

Paahdetut uunibataatit vei mun kielen mennessään, enkä ollut todellakaan ainut 🙂 Resepti on ravinteikas, yksinkertainen ja herkullinen sekä sopii loistavasti viileänä talvipäivänä nautittavaksi lämmittävien mausteidensa ansiosta. Taivaallista, etten sanois!

Tammikuun parhaatKOTIINPALUU

Vaikka maailmalla reissailu on aina elämyksellistä ja opettavaa, on silti kotiin aina ihana palata. Niin tälläkin kertaa. Selvittyäni kotiinpaluusta oon vaan miettinyt kuinka onnellinen oon, kun mulla on asiat näin mallillaan: mä oon terve ja mulla on toimiva kroppa, mulla on rakastava perhe ja ihania ystäviä, saan joka ilta kömpiä nukkumaan puhtaiden lakanoiden väliin ja aamulla herätä uuteen päivään, jonka saan viettää mulle mieleisellä tavalla. Tätä kiitollisuuden määrää on vaikea selittää, mutta ehkä se riittää että mä itse tiedostan sen 🙂

Kuva on Asennemedian 1-vee synttäreiltä ja sen on ottanut Sami Jämsén.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.