Hae
Aino Mäkelä

Maxim buzzausta!

Pääsin mukaan Buzzadorin Maxim -kamppikseen. Tää on itseasiassa mun ensimmäinen Buzzador -kampanja, vaikka oon liittynyt kyseiseen toimintaa jo viisi vuotta sitten.. 😀 Oon aivan älyttömän mielissään tästä kamppiksesta ja tänään sainkin haettua paketin kotiin – testailen siis Maximin urheiluravinteita ja kirjoittelen teille tänne sitten mielipiteitä niistä 🙂

Maxim on mulle täysin tuntematon entuudestaan, joten ihan ilman mitään ennakkokäsityksiä lähden tähän proggikseen mukaan. Luvassa siis rehellisiä mielipiteitä ja vähemmmän pätevää arviota tuotteista. 

Onko joku teistä kuullut Maximista aiemmin? Tai käyttänyt heidän valmisteitaan?
 

”Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheiljalle kuin kuntoilijallekin. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, oli lajisi mikä tahansa.
Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella. Monet uudet tuotteemme pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä, kun on kyse sekunneista!”

Maxim Sports

 
 
Tänään oon vaan töiden jälkeen hölläilly – joogannu, syönyt hyvin ja tehnyt vähän kouluhommia. Kaks tosi rankkaa tuplatreenipäivää takana, joten kyllä rentoilu tekeekin nyt hyvääää! 🙂 Huomenna sitten heti aamusta salille testailemaan näitä tuotteita. Mähän en oo ennen käyttänyt mitään tollasia patukoita tai mitään urheilujuomia itse suorituksen aikana, joten jännä nähä miten ne toimii vai toimiiko ollenkaan.
 
 

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Noi After Training Bar:t on niiiin hyviä! Mun lemppareita <3 täällä ruotsin puolella noi ilmestyi muutamia kuukausia sitten ja nyt yritän vastustaa niitä parhaani mukaan 😀

  • Aino kirjoitti:

   Oiiii täytyypä pakata sellainen siis mukaan huomenna treenikassiin! 🙂 Aika herkun kuuloisia oli nuo maut kyllä, mmmm.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mitä makuja niitä after training bareja on?:)

  • Aino kirjoitti:

   Mulla on hazelnut-chocolate crisp ja dark chocolate! Rakastan tummaaaaa suklaata<3

  • Anonymous kirjoitti:

   Herranjumala noi kuulostaa hyville 😀 Myydäänköhän näitä täällä..

  • Aino kirjoitti:

   Mä en valitettavasti tiedä, että missä kaikkialla noita myydään. Mutta netistä voi ainaki tilata! 🙂 Mäpä yritän selvittää tätä jälleenmyyntihommaa, sillä et oo ainut joka on kyselly samasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.