Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntaitreeni: HALLUSSA!

Hihhiiii kiva sunnuntaitreeni takana! Eikä muuten ollu mikään perustreeni vaan ihanan Monnan järkkäämä yhteistreeni TFW Helsingin -salilla. Olin jo aiemmin lukenut ja kuullut paljon hyvää TFW:stä, joten kun Monna kyseli halukkuutta lähtä mukaan treeniin niin olin ensimmäisten joukossa käsi ojossa, hahha!

Kukaan ei oikein osannut odottaa, mitä tuleman pitää ja pientä alkujännitystä oli tietysti ilmassa, mutta TFW:n superhauskat valmentajat sai kyllä porukan rennoksi! Ja voin kyllä kertoa, että omat odotukset ainakin treenistä ylittyi täysin, hihhi. Fiilis salilla olikin tosi rento ja sai jokaisen tempautumaan mukaansa antaen itsestään kaikkensa – just sellanen yhteishengen treenatessa tulis ollakkin niin, että jokainen uskaltaa rohkeasti laittaa itestään kaiken likoon. 

Ihanat Monna ja Katri <3

TFW eli Training For Warriors ”Hurrikaani” -treeni oli juurikin sellaista mistä mä tykkään ja mitä mun mielestä ihmisten pitäis harrastaa enemmän – toiminnallista, omaa suorituskykyä kehittävää ja mikä tärkeintä, älyttömän motivoivaa! Salilla ei ollut yhtäkään laitetta, vaan treeni suoritettiin oman kropan painolla joitain apuvälineitä käyttäen – se olikin erittäin monipuolinen ja saatiin haastaa koko kroppa töihin niin lihasvoimassa kuin kestävyydessäkin. Yhdessä tehdessä ja toisia tsempatessa jokainen varmasti painoi vähintään sata lasissa antaen itsestään kaikkensa omaan suoritukseen fiiliksen silti ollessa rento, vaikka tietty jokaisella varmaan kilpailuvietti nosti vähän päätään, hahha.

Asiantuntevaa valmennusta, rento fiilis ja tehokas treeni! Mun mielestä aika hyvä kombinaatio ja voinkin suositella TFW:ää lämpimästi kaikille, jotka haluaa kehittää itseään ihan uudelle tasolle – uskon, että jokainen saa varmasti itselleen jotain uutta treenistä irti. Ainakin oppii heittäytymään ja ottamaan hetken aikaa vähän rennommin, hahha! Omalla kohdallani sain kyllä paljon apuja niin omiin työkuvioihin kuin treenaamiseenkin, hihhi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKovan treenin jälkeen pitää tietty muistaa myös syödä ja levätä: sunnuntain kunniaksi mulla onkin kaksi herkkua tuloillaan sekä suolaista että makeaa – ihanaa, kun on vihdoin oma keittiö jossa tekee mieli häärätä aamusta iltaan, hihhi.

Huomenna sitten siis mahdollisesti reseptijuttuja ja Björn Borgin arvonnan voittaja. Kommentteja tulikin hirmuisesti – ihanaa, että olitte aktiivisia! 

Aurinkoa,
<3 Aino

7 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Jeiii!! Oli super hauskaa ja niin hyvä treeni!! Huh! 😉 <3

 2. Aino kirjoitti:

  No älä!! Niin paljo siistimpää mitä osasin ees odottaa! 😀 Kiitos vielä<3!

 3. Johannes AKA coach Hatsolo kirjoitti:

  Kiitos loistavasta asenteesta ja energiasta tänään! Laitetaan blogia eteenpäin. HALLUSSA!

 4. Tia kirjoitti:

  Voi, minäkin haluan!!! Kaikkialta kuulee vain mahtavia asioita TFW:stä! Pakko kokeilla kesän aikana 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Ehottomasti kantsii mennä! Niillä on nyt tällä viikolla, huomenna ja torstaina, ilmainen Hurrikaani-treeni! Kantsii käyä kokeilemassa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.