Hae
Aino Mäkelä

Viikonlopun menovinkit

Heippaheii!

Se ois taas perjantai ja aivan ihana kevätaurinko on helliny meitä koko päivän 🙂 Mä oonkin ollu reipas jo aamusta asti käyden eka boxaamassa ja sitten Taitoliikuntakeskuksessa treenailemassa koulun kanssa. Jälkimmäisen inspiroimana nyt on taas sitten kevääksi paljon tavotteita ja tekemistä pääsykokeita silmälläpitäen. Se on jännä miten sitä oikeasti ihan hassuissa tilanteissa se pupu meneekin pöksyyn – sitä kuvittelee olevansa ihan älyttömän rohkea ja pystyvänsä kaikkeen, mutta sitten yhtäkkiä pelko ottaakin vallan. Hahh, mutta se pelko onneksi on voitettavissa ja sen mä tuun itelleni vielä näyttämään! OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta se siitä pelosta sitten – palataan siihen myöhemmin! Nyt mä tässä kirjottelenkin teille apukuskin paikalta, kun otettiin auto alle ja lähdettiin huristelemaan kohti Tamperetta 😀 Matkaeväät meillä ainakin on kunnossa ja kylmälaukusta löytyykin kaikkea herkkua ihan raakakakusta lähtien! Perjantai-illan drinkeistä vastaa tänään kookosjuoma ja irtokarkkien sijaan makeannälkään saksanpähkinä-appelsiini ja hasselpähkinä-piparminttu raakakeksejä sekä suolaiseen auringonkukansiemen-tomaatti raakaleipää – kaikki saatu RAW2U:lta, jossa ne myös on tällähetkellä tarjouksessa!

Tänään tosiaan majoittaudutaan Scandic Stationiin ja illalla onkin vielä luvassa yläkroppatreeniä hotellin salilla, jihaa! Mikään pelkkä huviretki ei oo kyseessä sillä huomenna onkin sitten vuorossa ”Optimoi lihaskasvu ja kehonkoostuumus” -koulutusseminaari 😀 Viikonlopun jälkeen ollaan sitten taas paljon fiksumpia ja entistä pätevämpiä, hihhi. Haltioissani oon tutustunut seminaarin ohjelmaan enkä millään malttais odottaa mitä kaikkea tuunkaan taas oppimaan – edessä on varmasti ihan älyttömän motivoiva tietopläjäys!

Onko muita tulossa paikalle? Tai onko joku aiemmin käynyt Lihastohtorin ja PT-Timpan koulutuksissa? 😀

Kuva: GreenStreet

Sunnuntaiksi tuun kuitenkin takaisin Helsinkiin, sillä en haluais mistään hinnasta missata GreenStreet:n järjestämiä KAIKKI LÄHTEE -bileitä! Kyseessä on siis varastontyhjennysbileet ja myynnissä on kaikkea terveystuotteita ja herkkuja tosi edulliseen hintaan. Paikalla huippuja tyyppejä ja hyvää musiikkia – lisätiedot (sekä käydä katsomassa vähän esimakua tarjouksista!) voi tsekata tapahtuman Facebook-sivuilta ja osoitehan on siis Kalevankatu 39 😀 Siellä nähään!

Ensi viikolla muuten blogissa pärähtää käyntiin ainutlaatunen arvonta, joten kannattaa olla hereillä 😉 Sitä odotellessa loistavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua kaikille! Ja nauttikaahan auringosta – vaikka siellä terassilla, hihhih.

<3 Aino

2 kommenttia

  1. Marjut kirjoitti:

    Oon ite ollut Timon valmennettava ja sekä hän että Hulmi ovat todellisia ammattilaisia ja inspiroivia puhujia! Varmasti antoisa koulutus tulossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.