Hae
Aino Mäkelä

Syksy on uudistumisen aika

Syksyisin mun elämässä on aina ollut aika uudelle. On ollut muuttoa, uusia kaupunkeja, uusia kouluja ja mitä vielä.. Mutta nyt, tänä vuonna, mun on pakko sanoa etten edes halunnut mitään uutta.

Koska mulla on niin hyvä olla just näin.

Toisaalta myös ainaisen uuden jälkeen tekee hyvää myös hetki ihan vaan olla. Nauttia tästä kaikesta, mitä on tullut elettyä ja koettua, ja millaisen elämän on saanut rakennettua ympärilleen. Kotona ois paljon tehtävää ja laitettavaa, että nyt kun on aikaa vain olla ja rauhassa miettiä, voi olla että myös tavarat löytää omille paikoilleen. Toisaalta – eipä meillä ole mikään kiire senkään suhteen.

Koska arki on muuten ihanan tasaista ja rauhallista, halusin kuitenkin vähän jotain muutosta. Joten otin ja repäisin, ja kävin kampaajan penkissä päivittämässä itselleni todellisen syystukan! Raikkaan, räväkän polkan otsatukalla höystettynä. Omaan peilikuvaan tottuminen on kestänyt hetken, mutta oon kyllä muutokseen enemmän kuin tyytyväinen! Niin hauska fiilis, kun uskalsin tehdä jotain ihan erilaista.

Mutta pakko myöntää, että otsatukka on vaatinut vähän omaa hiomista – onneksi omistan koirien takia kunnon trimmausvälineet 😀

Toivon tosiaan, että tämä hiusten muodonmuutos on ainoa muutos tälle syksylle.

<3 Aino

LUE MYÖS:
Retkipäivä: Julmat Lammit Vegaaninen mac’n cheese / Jokaiselle jotakin

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.