Hae
Aino Mäkelä

7. LUUKKU

Nyt kun joulukuun ensimmäinen luonnokosmetiikka-arvonta on päättynyt ja voittajalle on lähetetty sähköpostia, voidaankin luonnollisesti siirtyä seuraavaan. Vai onko teillä jotain sitä vastaan? 😉 Musta oli aiiivan ihana lukea teidän kommentteja sillä niistä tuli väkiselläkin hymy naamalle ja vielä ihanampaa oli se kuinka montaa teistä se oli onnistunut piristämään. Kiitos siis niistä ja laitelkaahan samanlaisia myös jatkossakin!

Postauksen lopusta löytyykin siis osallistumisohjeet uuteen arvontaan, jossa sulla on mahdollisuus voittaa Jouluksi omat Laveran lempparituotteet kotiisi! Tai vaihtoehtoisesti vaikkapa lahjaksi pukinkonttiin luonnonkosmetiikkaa rakastavalle – erittäin hyvä vaihtoehto sekin.Lavera-arvontaKuten hyvinkin tiedätte niin oon hurahtanut luonnonkosmetiikkaan täysin ja kesän jälkeen oonkin laittanut meikkipussukkani mahdollisimman pitkälle uusiksi. Oon myös kirjoitellut aiheesta paljon, nostanut esille synteettisesti valmistettujen kemikaaleja sisältävien tuotteiden haittoja ja viimeksi esittelenkin teille keinon löytää vaivattomasti itsellenne turvallisia tuotteita käytettäviksi – sen löydät TÄSTÄ.

Voin jo tässä vaiheessa tunnustaa, että oon varsin mukavuudenhaluinen ja osittain laiska meikkaaja – haluan näyttää hyvältä, mutta mun mielestä siihen ei tarvita kymmentä eri tuubia tai usean tunnin valmistautumista vaan mun motto onkin enemmän ”less is more” -tyyppinen. Arvostankin enemmän luonnollista, huoliteltua ulkonäköä minkä vuoksi yleensä haluankin omankin olevan mahdollisimman meikkaamattoman näköinen.

Lavera CC-voide
Omalla kohdallani siihen yleensä eniten vaikuttaa hyvä pohja. Ensimmäisenä ennen meikkaamisesta levitänkin iholleni Laveran Colour Correction CC-voidetta. Muistan kun ensimmäistä kertaa levitin sitä hieman syksyn viilenneen ilman kuivaamalle, punoittavalle naamalleni ja säikähdin palatessani peilin ääreen muutaman minuutin päästä: punotus oli kadonnut ja iho oli täydellisen tasainen! Yleensä oon tasoittanut ihon väriä vielä peitevoiteella, mutta enää mulla ei oo siihen onneksi mitään tarvetta ja hyvä niin – iho näyttää paljon kuulaammalta ja pääsee myös samalla hengittämään.

CC-voide suojaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Luomulaatuista Camu Camua ja luonnollisia mineraalipigmenttejä sisältävä monitoimivoide, joka kosteuttaa 24h, kirkastaa ihoa, peittää ihon pienet virheet, häivyttää pigmenttiläiskiä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa, suojaa vapailta radikaaleilta sekä sisältää suojakertoimen 6.

Lavera Beautiful Lips -huulipuna Lavera Beautiful Lips -huulipuna
Huolitellun ja tasaisen, kuultavan pohjan lisäksi mielestäni meikki tarvitsee myös toisen kulmakiven: säväyttäjän! Omalla kohdallani se on yleensä huulipuna, jonka käyttöä oon alkanut opettelmaan yhä enemmän ja enemmän viimeaikoina sillä siinä on keino, jolla saa helposti oman naisellisuuden tunteensa pomppaamaan nollasta sataan.

Ahkerassa käytössä mulla onkin ollut varsinainen katseenkiinnittäjä – Laveran Beautiful Lips Colour Intense ”Pink Fucshia” , joka intensiivisen sävyn lisäksi samalla myös hoitaa ihon herkkää ihoa. Normaalien huulipunien tapaan tää ei siis onnistu kuivattamaan ihoa entisestään minkä vuoksi käyttömukavuuskin on aivan eri luokkaa ja yleensä unohdankin päivän mittaan koko huulipunan olemassaolon kunnes taas vilkaisen peiliin mistä huomaan sen pysyneen tuntienkin jälkeen virheettömänä paikallaan.

Lavera CC-voide ja Beautiful Lips -huulipuna
Siinäpä mun omat kaksi viimeaikaista Laveran lempparituotetta! Meikkien lisäksi valikoimasta löytyy tuotteita niin ihon- kuin vartalonkin hoitoon, jotka on NaTrue sertifoituja eli luonnonmukaisesti ja eettisesti valmistettuja. Tuotteiden valmistuksessa suositaankin luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita, jotka on kerätty vastuullisesti eikä raaka-aineita tai valmiita tuotteita testata eläimillä.

Käy tutustumassa Lavern tuotteisiin osoitteessa www.lavera.fi ja linkkaa omat kaksi suosikkituotettasi tämän postauksen kommenttiboksiin! Muista jättää kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi sillä arvonnan päätyttyä olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Aikaa osallistua on aina torstaihin 11.12 mennessä.

Kannattaa käydä myös kurkkaamassa Laveran Facebook-sivuilta heidän oma joulukalenteri, jossa joku voittaa viikottain mahtavan paketin tuotteita! Tänään on siis vielä aikaa osallistua ensimmäisen viikon arvontaan sillä huomenna starttaakin sitten uusi viikko ja uuden tuotepaketin arvonta.

<3 Aino

Löydät Joulukalenterin aikaisemmat luukut TÄSTÄ. Älä unohda ainakaan tsekata tärkeintä eli 1.LUUKKUa !

94 kommenttia

  1. MarianneP kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-fine-loose-mineral-powder-irtopuuteri

    http://lavera.fi/product/deodorant-roll-on-rose-garden

    Laveran ruusu deodoranrti ja irtopuuteri ovat päivittäisessä käytössä ja hyviksi huomattu. Mielestäni Laveran ruusudeodorantti on yksi harvoista luonnonkosmetiikka dödöidtä, mikä todellakin pitää. Pitää itsekin kokeilla tuota CC -voidetta. Tähän saakka olen vain kaupassa pähkäillyt ostopäätöstä

  2. MarianneP kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-fine-loose-mineral-powder-irtopuuteri

    http://lavera.fi/product/deodorant-roll-on-rose-garden

    Laveran ruusu deodorantti ja irtopuuteri ovat päivittäisessä käytössä ja hyviksi huomattu. Mielestäni Laveran ruusudeodorantti on yksi harvoista luonnonkosmetiikka dödöidtä, mikä todellakin pitää. Pitää itsekin kokeilla tuota CC -voidetta. Tähän saakka olen vain kaupassa pähkäillyt ostopäätöstä.

    marianne.purola@gmail.com

  3. Essi kirjoitti:

    Ihania tuotteita! Laveran vartalovoiteet ainakin ihan parhaita!

    Jos nyt saisin kaksi valita, niin kokeilisin
    http://lavera.fi/product/lavera-express-care-leave-in-spray-hiuksiin-jatettava-tehohoitosuihke ja http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide 🙂

  4. Tuuli kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-wild-rose-liposome-intensive-cream-intensiivinen-liposomivoide-kuivalle-iholle-paras-luonnonkosmetiikkavoide-2013

    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

    Mulla on talvisin niin kuiva iho, että toi rasva ois ihan ykköslemppari tällä hetkellä. Ja koska oon vähän huono panostamaan naaman puhdistukseen, tulis puhdistusmaito tarpeeseen. 🙂

    Mäkin oon just opetellut käyttämään huulipunaa, siitä tulee niin ihanan tyttömäinen olo. Toi väri on ihana!!!

  5. Susanna kirjoitti:

    Mä olisin enemmän kuin innoissani jos saisin luonnonkosmetiikkaa.:) Eniten kiinnostaisi kunnon puhdistusvaahto ja puhdistusmaito.

  6. minerva kirjoitti:

    Tämä talvinen lahjapakkaus on aivan ihana! http://lavera.fi/product/lavera-winter-glory-lahjapakkaus
    Lisäksi tykkään Laveran puhdistusmaidosta, sitä käytän säännöllisesti meikinpoistoon: http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

  7. Iina Fiskaali kirjoitti:

    Hei, kiitos postauksesta, olenkin miettinyt noita luonnonkosmetiikka asioita ja kaivannut vinkkiä kenen tuotteita ”uskaltaisi” alkaa kokeilemaan. Valmistajia tuntuu olevan useita eivätkä kaikki ole yhtä luotettavia.. Minulla ole vielä kokemusta luonnonkosmetiikasta, joten sen takia mukava kuulla hyviä kokemuksia jostain! Värjätylle tukalle shampoo olis ihana ja just joku säväyttävä huulipuna! 🙂 😉

  8. Teea kirjoitti:

    Mä olen aika huono kosmetiikan käyttäjä, vaikka tykkäänkin kyllä kaikista voiteista yms. Nyt jos ens viikolla tai seuraavan alussa jo saisi, niin tarpeeseen tulisi spf30 aurinkovoide ja after sun voide. Muuten etsin luonnonkosmetiikasta sopivaa/mieleistä deodoranttia ja mietin, olisiko noiden sitruksisista joku kiva. Vartalovoiteiteista jäin himoitsemaan kookosta

  9. Ritva kirjoitti:

    Tahtoisin kuorintavoiteen sekä tehoseerumin aikuiselle iholle. Mukavaa joulun odotusta, vaikka ei meillä ole kylläkään yhtään lunta ja pimeää on, tulee se joulu siltikin.

  10. Katri kirjoitti:

    Hei Aino, ja kiitos ihanasta blogista! Tää on ensimmäinen blogi, mitä mulla tulee säännöllisesti seurattua. Aiheet on just niitä, joihin itelläki on viimeisen parin vuoden sisään herännyt kiinnostus.

    Aloitin hiljattain käyttämään hauschkan tuotteita kasvojen hoidossa, ja ne olikin sit ekat tuotteet jotka oikeesti autto mulla hankalan pintakuivan ihon hoidossa 🙂 siksi kiinnostaisi kokeilla joskus myös muutakin luonnonkoskmetiikkaa. Käytän ihan joka päivä bb-voidetta, mut toi cc-voide on ihan tuntematon tuote itelle.

    Tässäpä mun löytämät suosikit nettisivuilta: http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide
    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

  11. Nilla kirjoitti:

    Ygösenä herkän ja kuivan ihon puhistusmaito.

    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

    Ja toisena kuivien kasvojen taltuttamiseen

    http://lavera.fi/product/lavera-wild-rose-24h-moisturizing-cream-24-h-kosteusvoide-kuivalle-iholle
    Mielenkiinnolla testaisin saanko hoidettua tätä herkkää ja kuivaa ihoa näillä tuotteilla. Vuosia oon miettiny luonnonkosmetiikkaa ja nyt vasta oon lähteny liikkeelle.

  12. Liisi kirjoitti:

    Ihana arvonta Aino! 🙂 <3

    1.Lavera Wild Rose Intensive Care Liposome Cream
    2. Lavera Body Lotion -Vartalovoide Coconut Dream

    Toivottavasti arpaonni osuisi tällä kertaa minulle!! 😉

  13. Tuija Hyrskylahti kirjoitti:

    Laveran CC-voide kuulosti hyvältä, sen haluaisin kokeiluun. Lisäksi jonkin herkullisen tuoksuisen vartalovoiteen koska talvi kuivattaa ihoa kamalasti!

  14. Johanna kirjoitti:

    Wildrose liposomivoide ja cc-voide olisi hyvä lisä. Liposomivoiteen antainsin äidille ja cc- voide olis mun joululahja.

  15. Maare kirjoitti:

    Mie testaisin varmaan ekana tuota CC-voidetta ja jotain noista deodoranteista. 🙂

  16. Tezza kirjoitti:

    Mua kiinnostais tuo kovastikin tuo Lavera CC 8in1 sävyttävä kosteusvoide. Ja myös uusi päivävoide olisi hakusessa, eli myös Lavera Basis Sensitiv Moisturizing Cream Q10 -Kosteusvoide kiinnostaa :)..Itse olen viimeisen puole vuoden aikana vähitellen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja olen kyllä tykännyt ja iho myös 🙂

  17. Anni kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-mint-2-in-1-anti-blemish-duo-tasmatuote-nappyjen-hoitoon

    Epäpuhtauksien kanssa ikuisesti kamppailevana tämä vaikuttaisi hyvin kokeilemisen arvoiselta tuotteelta

    http://lavera.fi/product/lavera-beautiful-lips-colour-intense-huulipuna-deep-red-04

    Kestävä, intensiivisen punainen huulipunakin on ollut hankintalistalla jo ties kuinka pitkään!

    Ihanaa joulunodotusta Aino <3

  18. Nita kirjoitti:

    Jeeeee ☺️ Toi CC-voide kuulostaa kokeilun arvoselta ja samoin vartalovoiteista kookoksen tuoksuinen!

  19. Mariem kirjoitti:

    Lavera on ihana, tuoksu ei ole ällöttävä, niin kuin joissain luonnonkosmetiikkasarjoissa 🙂 Sain tilauksen mukana pieniä testipakkauksia, joista löytyi monta ihanaa uuttaa tuotetta, tuo mainitsemasi CC-voidekin vaikutti mahtavalta! Omat suosikkini ovat 1. lavera Beauty Balm-6in1 -Sävyttävä kosteusvoide ja 2. lavera Colour & Shine Intense Treatment – Mangotehohoito värjätyille hiuksille (tekee hyvää talven ja värjäyksen kuivettamille hiuksille). Pirteää joulukuuta!

  20. Marika kirjoitti:

    Paljon kaikkea mitä haluaisin,mutta 2 jotka valitsin:
    1.Lavera Wild Rose Intensive Care Liposome Cream
    2. Lavera Body Lotion -Vartalovoide Coconut Dream

  21. Kirsi-Maaria kirjoitti:

    Itse asiassa olisi mahtavaa saada käyttöön
    juurikin nuo samat tuotteet jotka tuli esille tekstissä, eli:

    1. lavera Colour Correction CC-voide
    2. lavera Beautiful Lips Colour Intense – Huulipuna Pink Fuchsia 16

  22. sikkuralla kirjoitti:

    Olen joskus Laveran käsirasvaa kokeillut, mutta nämä kaksi voisivat olla lempparini:
    http://lavera.fi/product/macadamia-body-butter
    http://lavera.fi/product/lavera-tinted-moisturizing-cream-savyttava-kosteusvoide

  23. irps kirjoitti:

    1. Jonkinlainen tehohoito hiuksiin, esim. lavera Colour & Shine Intense Treatment – Mangotehohoito värjätyille hiuksille
    2. Joku tuuheuttava ripsiväri, esim. lavera Volume Mascara Black

  24. Jenski kirjoitti:

    En ole koskaan Laveran tuotteita kokeillut, mutta innokas olisin testaamaan. Arvontaa odotellessa. 🙂 Tässä suosikkini:
    http://lavera.fi/product/lavera-lip-balm-beauty-care-rose-savyttava-huulivoide
    http://lavera.fi/product/lavera-regenerating-hand-cream-kasivoide-cranberry-argan

  25. Ella kirjoitti:

    lavera Colour Correction – 8in1 sävyttävä kosteusvoide sekä lavera Mint Purifying Cleansing Mask -Syväpuhdistava naamio olisivat tuotteita, joita tällä hetkellä eniten tarvitsisin 🙂

  26. Salla kirjoitti:

    Mun lempparituotteet on nämä kaksi käsivoidetta:

    http://lavera.fi/product/kasivoide-rose-garden
    http://lavera.fi/product/lavera-basis-sensitiv-hand-cream-kasivoide

    Niissä on aivan ihana tuoksu, ja imeytyvät nopeasti.

  27. Anna kirjoitti:

    Laveran Basis sensitiv tuotteet ovat entuudestaan tuttuja ja tykkään niistä tosi paljon! Tuota cc-voidetta ja puuteria olisi mukava päästä kokeilemaan. 🙂
    http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide
    http://lavera.fi/product/lavera-mineral-compact-powder-kivipuuteri-ivory-01

  28. Mona kirjoitti:

    Tuo cc voide olisi tarpeellinen,koska oma ihoni reagoi helposti kaikkeen punoittamalla.

  29. Pia kirjoitti:

    Oli vaikea valita suosikkeja, koska löysin vaikka mitä lupaavan oloisia tuotteita. Päädyin puhdistusgeeliin, koska sille on aina käyttöä, sekä huulipunaan, jollaista itsekin kehuit!

    http://lavera.fi/product/lavera-invigorating-cleansing-gel-virkistava-puhdistusgeeli-sekaiholle
    http://lavera.fi/product/lavera-beautiful-lips-colour-intense-huulipuna-deep-red-04

  30. Jenna kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-mint-pore-refining-fluid-huokosia-supistava-emulsio-rasvoittuvalle-ja-epapuhtaalle-iholle

    http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide

    Tällä hetkellä juuri nuo on must have -listalla, en ole ennen laveran tuotteita käyttänyt ja olisi tosi ihana päästä kokeilemaan 😉

  31. Hanna kirjoitti:

    Meikkikaappi olis uusimista vailla joten valittin puuterin ja silimämeikinpoistoaineen. 🙂

    http://lavera.fi/product/lavera-eye-make-up-remover-silmameikinpoistoaine
    http://lavera.fi/product/lavera-fine-loose-mineral-powder-irtopuuteri

  32. Armi kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/macadamia-body-butter
    http://lavera.fi/product/lavera-mattifying-balancing-cream-mattapinnan-jattava-tasapainottava-voide-sekaiholle

    En ole Laveraa ikinä kokeillut, mutta nämä tuotteet pistivät silmään mielenkiinnosta! Olisi upeaa testata näitä! 🙂 Vaikuttavat erittäin laadukkailta!

  33. mymmeli kirjoitti:

    Laveran meikkipuuteri ja vaaleanruskea kulmakynä ovat tämön hetken suosikkini:)

  34. minde kirjoitti:

    Laveran hiustenhoitotuotteita olen testannut aiemmin ja tosi hyviä ovat olleet.
    Tätä puhdistusvaahtoa olisi kiva päästä testaamaan :
    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-foaming-cleanser-puhdistusvaahto-normaalille-ja-aikuiselle-iholle
    sekä tätä kasvovoidetta http://lavera.fi/product/lavera-wild-rose-24h-moisturizing-cream-24-h-kosteusvoide-kuivalle-iholle

    minddu6@hotmail.com

  35. Jenna kirjoitti:

    Sieltähän löytyi, vaikka mitä testattavaksi. Oma iho on niin kranttu, että tahtoo hermot mennä. Nämä olivat siis kaksi suosikkia testattavaksi.

    lavera Orange Feeling Revitalising Body Lotion -vartalovoide
    lavera Colour Correction – 8in1 sävyttävä kosteusvoide

  36. Minna Maaria kirjoitti:

    En ole ennen kokeillu Laveran tuotteita, mutta oon tosi innoissaan tuosta Neutral-sarjasta, ku mulla on hajusteyliherkkyyttä. 🙂

    Haavelistalla on pyöriny ainaki nämä tuotteet:

    http://lavera.fi/product/lavera-neutral-kosteuttava-emulsio-kasvoille
    http://lavera.fi/product/lavera-neutral-puhdistusvaahto

  37. susa kirjoitti:

    Cc-voide ja mousse meikkivoide lähtis testiin

  38. melissa kirjoitti:

    maailman suurimpana kookosfanina valkkaisin nämä kookoksen tuoksuiset saippuan ja ihovoiteen !!:) :
    http://lavera.fi/product/lavera-shower-bath-gel-suihkugeeli-coconut-dream
    http://lavera.fi/product/lavera-body-lotion-vartalovoide-coconut-dream

  39. Ninni kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-mint-pore-refining-fluid-huokosia-supistava-emulsio-rasvoittuvalle-ja-epapuhtaalle-iholle
    http://lavera.fi/product/macadamia-body-butter

    Eiköhän noita kokeilemalla alkuun pääsisi luonnonkosmetiikan kanssa 🙂 raskaana kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä itseensä läträä.

  40. Heidi Niininen kirjoitti:

    Ihana paketti

  41. Mia Lipsanen kirjoitti:

    kiinnostaa kokeilla Laveran syväpuhdistavaa naamiota

  42. NinaS kirjoitti:

    Oon aivan rakastunut luonnonkosmetiikkaan, mutta laveralta olen testannut vasta ihan muutamaa.

    Tarve olisi ihanan tuoksuiselle suihkugeelille, joten tämä olisi varmasti ihana: http://lavera.fi/product/lavera-shower-bath-gel-suihkugeeli-orange-feeling

    Ja sitten toisena tää: http://lavera.fi/product/macadamia-body-butter

  43. Sonja kirjoitti:

    En ole vielä kokeillut laveran tuotteita, mutta nämä olisivat kokeilemisen arvoiset:

    http://lavera.fi/product/lavera-purifying-scrub-kuorinta-aine-kasvoille
    http://lavera.fi/product/macadamia-body-butter

    Kuorinta-ainetta kasvoille tarvitsen, sillä vanha on juuri loppumaisillaan, joten täytyisi ostaa uutta. Lisäksi vartalovoidetta tarvitsee aina ja macadamiavoi kuulosti kivalta 🙂

  44. marika.t kirjoitti:

    lavera Beautiful Mineral Quattro – Mineraaliluomiväripaletti Smokey Grey 01 sekä lavera Natural Liquid Foundation -Meikkivoide Honey Sand 03 :))

  45. Sini kirjoitti:

    Laveralla on monia ihania tuotteita, mutta tässä kaksi suosikkia

    1.lavera Wild Rose 24h Moisturizing Cream –24 h kosteusvoide
    2.lavera Wild Rose Liposome Intensive Cream –Intensiivinen Liposomivoide

  46. Aino kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide

    http://lavera.fi/product/lavera-basis-sensitiv-moisturizing-body-lotion-kosteuttava-vartalovoide

    Kuivaan ihooni olisi ihana kokeilla eksoottiselle kuulostavaa kosteusvoidetta ja nähdä mitä taikoja se iholle tekee. Olen alkanut perhehtymään enemmän luonnonkosmetiikkaan ja haluaisinkin uusia koko meikkiarsenaalini. Meikkien uusiminen olisi ihana aloittaa tuosta säväyttävästä voiteesta, joka olisi kulmakivi meikeilleni! 🙂

  47. Noora kirjoitti:

    Lempparituotteista ensimmäinen olisi tuo hehkuttamasi cc-voide, joka olisi varmasti tällaiselle luonnollista lookia ja nopeaa kauneudenhoitoa arvostavalle aivan nappi valinta:
    http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide
    Toinen, jota haluaisin kokeilla näin kuivahiuksisena mangohulluna olisi värjätyille hiuksille tarkoitettu tehohoito:
    http://lavera.fi/product/colour-shine-intense-treatment-tehohoito

    Ihana arvonta ja vielä jos synttärilahjaksi kerrankin osuisi arpaonni 🙂

  48. tiina kirjoitti:

    laveran tuotteita haluan kokeilla

  49. Eeva-Kaarina Uusivuori kirjoitti:

    Lempparituotteeni on juuri sama Colour Correction -voide ja ”kuulemma” uusiutunut väritön ripsiravinne harjallisessa pakkauksessa.

  50. Sanna kirjoitti:

    itselläni on käytössä puhdistusgeeli ja tuo Cc-voide Laveralta. Puhdistusgeelin tilalle voisi olla parempi tuo puhdistusmaito näin talvella. Suosikkeja siis colour correction ja puhdistusmaito.

    Tässä nettisivuilta: http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide

    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

  51. Niina kirjoitti:

    Wild Rose -silmänympärysgeeli ja Macadamia Passion -vartalovoi ovat suosikkejani, joita olisi ihana päästä kokeilemaan. 🙂

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  52. Emmi kirjoitti:

    Ihania ja ihanan tuoksuisia tuotteita. Sopivat myös kaltaiselleni herkälle iholle, joka ei kestä kemikaaleja.

    http://lavera.fi/product/lavera-basis-sensitiv-deodorant-roll-on

    http://lavera.fi/product/lavera-lip-balm-beauty-care-rose-savyttava-huulivoide

    emmi.palviainen(@)gmail.com

  53. lene kirjoitti:

    Oon jo niin joulutunnelmissa, että tällaiset lahjapakkaukset vievät kaiken huomion. Rose Garden vartalovoide+kasvonaamio
    http://lavera.fi/product/lavera-lahjapakkaus-rose-garden-vartalovoidekasvonaamio

    Ja näitä tuotteita kuluu, tämä on ihana lavera Natural Liquid Foundation -Meikkivoide Ivory Nude 02
    http://lavera.fi/product/lavera-natural-liquid-foundation-meikkivoide-ivory-nude-02

  54. Marja-Liisa kirjoitti:

    Suosikkini on Laveran Akutcreme. Ja tämä on ihana: Wild Rose 24h Moisturizing Cream –24 h kosteusvoide

  55. Tiia kirjoitti:

    Minulle ei ole vielä luonnonkosmetiikka kovin tuttua, mutta kiinnostusta kyllä löytyisi! Aloittasin kokeiluni ehdottomasti näillä (vastaavia muutenkin käytän ”normaalista kosmetiikasta”):

    http://lavera.fi/product/lavera-colour-correction-8in1-savyttava-kosteusvoide (onnistuit herättämään kiinnostukseni tätä kohtaan!)
    http://lavera.fi/product/lavera-gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-normaalille-ja-kuivalle-iholle

  56. Iida kirjoitti:

    Tuotteitahan Laveralla on maailman sivu joten en mitenkään ole ennättänyt testaamaan kaikkea, mutta hyväksi on havaittu ainakin:

    http://lavera.fi/product/lavera-body-lotion-vartalovoide-coconut-dream
    Hyvä ”perusvoide” päivittäiseen ihon kosteuttamiseen peseytymisen jälkeen. Tykkään siitä että tää imeytyy niin nopeasti ja on tarpeeksi kevyt eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu on aivan ihana ja saman tuoksuisena löytyy kans suihkugeeli! Jos tarvitsen enemmän kosteutusta, esim. kyynärpäiden kuivalle iholle, laitan joukkoon pari tippaa arganöljyä.

    http://lavera.fi/product/lavera-invigorating-cleansing-gel-virkistava-puhdistusgeeli-sekaiholle
    Mun iho on kyllä enemmänkin kuiva kuin rasvoittuva, mutta tää puhdistusgeeli on tarpeeksi hellävarainen eikä kuivata kasvojen herkkää ihoa liikaa. Tuoksu on sitäpaitsi tässäkin todella ihana!

    Sun vinkkaamat tuotteet kyllä kiinnostaa! Mulla on vähän äitini ja mummoni peruina couperosa-iho joten olisi kiva saada punoitusta tasoitettua. En ole mitenkään kauhean aktiivinen huulten meikkaaja arkisin, mutta kunhan nykyinen Benecos loppuu, voisin ottaa myös testiin Laveran punan.

  57. Laura kirjoitti:

    Huh, tuoltahan löytyi kyllä vaikka ja mitä! 😀 Kahden suosikin valitseminen oli vaikeaa, mut päädyin lopulta lavera Natural Mousse Make Upiin sävyssä 03 sekä Lime Sensation Body Lotioniin!

  58. Anette kirjoitti:

    http://lavera.fi/product/lavera-wild-rose-nourishing-eye-gel-ravitseva-silmanymparysgeeli-kuivalle-iholle

    http://lavera.fi/product/lavera-lip-balm-repair-huulivoide-rohtuneille-huulille

    En ole kokeillut vielä Laveran tuotteita, mutta tuollahan näyttäisi olevan vaikka mitä ihanaa!:) varsinkin nuo kaksi linkkaamaani tuotetta tulisivat tarpeeseen.

  59. Heidi kirjoitti:

    Voi kuinka ihana arvonta! 🙂 Sivuilta löytyi paljon kivoja tuotteita, mutta ehkä nämä kiinnostavat eniten:
    lavera Gentle Facial Tonic -Kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle
    lavera Colour Correction – 8in1 sävyttävä kosteusvoide

    p.s. tosi hieno tämä uusi sivusto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *