Hae
Aino Mäkelä

RULLAati-laa

Ravintola Rulla, Helsinki Ravintola Rulla, HelsinkiMun päivä alkoi tänään ihanasti, kun sain viettää aamun mun yökylässä olleen siskon kanssa ja muutaman työntäyteisen tunnin jälkeen olikin vuorossa lounastreffit tyttöjen kanssa. Elämä alkaakin taas tuntua normaalilta, huolettoman onnelliselta – silti samalla tunnen, kuinka mun tekemisellä on taas selkeä suunta ja määränpää.

No se siitä filosofioinnista. Tän postauksen ideana oli nimittäin kehottaa teitä käymään lounaalla RULLAssa syömässä, joko lounaalla tai sitten ihan muuten vaan. Luontaisesti gluteenittomista ja maidottomista rullista nimittäin maistaa laadun ja söpön kotoisassa miljöössä viihtyy pidempäänkin lounastelemassa – tänäänkin oltaisiin istuttu paikalla varmaan useampi tunti ellei a) mulla olis ollut kiire fyssarille b) oltais viety muiden asiakkaiden paikkoja, joita on aika rajallisesti.

Ravintola Rulla, HelsinkiRavintola Rulla, HelsinkiRavintola Rulla, HelsinkiOsoite: Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki

Paikka on siis suloinen ja ruoka herkullista sekä käsintehtyä, mitä arvostan suuresti. Maut on ihania ja kaikille sopivia, joten niiden suhteen ei kannata pelätä 🙂 Omia lemppareitani on ehdottomasti lohirullat, mutta myös lihaisampia sekä tietysti vegaaneillekkin sopivia vaihtoehtoja löytyy. Lounaaseen kuuluu rullien lisäksi myös joko salaatti tai keitto, joiden suhteen on vaikea päättää sillä haluaisin aina molemmat.

Raikasta, aistikasta ja herkullista – gluteenitonta, maidotonta ja laadukasta. Rulla saa meikäläiseltä täydet viis pojoa!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.