Hae
Aino Mäkelä

Merkkejä

Tuntuuko teistä koskaan, että universumi harjoittaa sanatonta viestintää?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle vuoden vanha iPhone sanoo sopimuksensa irti ja mun täytyy viedä se huoltoon – samalla katoaa puhelimesta kaikki yhteystiedot. Keskity somettamisen sijaan enemmän lukemiseen ja ihmisten kanssa naamakkain olemiseen.

Sunnuntai-illan pöytävaraus on tehty ravintolaan, joka on sunnutaisin kiinni. Oikeasti pitäis olla kotona lukemassa, eikä humputtelemassa kaupungilla.

Yritän muokata valokuvia ja luonnostella postausta – tietokone jumiutuu eikä reagoi enää käskyihini. Pistä se tietokone kiinni ja laita nenä kiinni kirjaan.

Teen lähtöä kaupungille tapaamaan kavereita ja juuri, kun astun ovesta ulos alkaa satamaan kaatamalla vettä. Niii-in, ehkä pitäisi mennä takaisin sisälle lukemaan.. mutta kyllä ne kaverit vaan vie voiton, heh.

Pyöräilen salille treeneihin, joka on kiinni – ollaan katsottu aukioloajat väärin. Kotiin lukemaan ja äkkiä! Treenata kerkeää myöhemminkin.

Olen ajatellut viettäväni päivän auringossa ja SUPpailemassa, mutta aamulla herätessäni sataakin vettä ja on kolea sää. Kesästä kerkeää nauttia sittenkin, kun pääsykokeet on ohi – nyt vaan nenä kiinni kirjaan ja ahkerasti opiskelemaan!

Tänään mulla ois edessä lisenssikokeen kuntotestiosuudet, jotka jouduin skippaamaan kuumeen takia viimeksi – tänään siis jää lukemiset välistä, joten toivottavasti selviän testeistä ehjin nahoin, hahhha!

<3 Aino

PS. Mun yhteistyökumppani* Zalandon  48tunnin SPORTTIALE alkoi muuten eilen! Eli vielä tän päivän ajan saatte kaikista naistenmiesten ja lasten alennetuista urheiluvaatteista saatte vielä -15% lisäalennuksen käyttämällä koodia: SPSUFALEA. 

*Yhteistyön kautta saatu verkkokauppalinkki.

2 kommenttia

  1. Annie kirjoitti:

    Tuntuu kyllä! Liikun aika paljon, yleensä joka aamu (saliax4, välipäivinä juoksen/hölkkään). Olen aina aamuisin aikaisin täynnä virtaa ja lepopäiviä on aika vaikea joskus pitää, kun tuntuisi niin ihanalta aloittaa päivä liikunnalla! Se ei siis ole pakko, vaan haluan liikkua. Kuuntelen kyllä kroppaani, jos olo tuntuu huonolta/kipeältä niin en toki liiku, mutta sitäkin on aika harvoin.

    Nyt tulin muutamaksi päiväksi kotiseudulle lomalle ja otin juoksukamppeet matkaan. Kuitenkin pitkähihaisen jätin kotiin, kun tullessa oli huippulämmin! Ensimmäisenä aamuna kävin lyhyehkön metsälenkin <3 Toisena aamuna olikin niin kylmä, että en tarennut lähteä topilla lenkille (ja lisäksi olimme käymässä mökillä, eikä lämmintä suihkumahdollisuutta olisi ollut, vain edellisillan saunomisesta jo jäähtyneet vedet) ja päätin suosiolla pitää lepopäivän. Tänään aikomus oli käydä lenkillä, mutta ilma oli edelleen sen verran kylmä ja olokin pikkuisen kehnohko, joten päätin pitää toisenkin lepopäivän (empä muista koska olisi ollut kahta ja vielä peräkkäin!). Päättelinkin, että keho ja universumi 😀 kertoivat, että nyt on syytä pitää pari päivää lepoa ja huomenna jos olo on hyvä niin uudella innolla kotona salille 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Hahha kuulostaa hyvin tutulta! Siis mustakin tuntuu, että keväällä mun yläselkä rupes temppuilemaan just siks että tajuaisin pitää vähän lepoa treenaamisesta 😉 Ja mä pidin ja se toimi – nyt kroppa on taas kuin uusi ja toimii ku rasvattu! Hehhe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.