Uutta, erilaista!
Aina puhutaan siitä, kuinka kehittyäkseen tulee poistua omalta mukavuusalueeltaan. Viime kuussa tein sen punttitreenin suhteen ja nyt teen saman ruokapuolella. Useamman kerran oon täällä kertonut, kuinka en osta lihaa kaupasta tai sitä kotona valmista. No nyt mä sen tein!
Ja ihan vaan sen takia, että haluan taata että saan ruokavaliostani tarpeeksi proteiinia. Koska mulla ei ole mitään ”oikeaa” syytä elää kasvisruualla päätin totutella taas lihansyöntiin. Enhän mä nyt riittämättömällä ruokavaliolla tahdo pilata kaiken kovan treenin tulosta?! 🙂 Eheeei, siinä ei ois mitään järkeä.
BROILERI-TOFUWOKKI
250g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
250g maustamatonta tofua
(chilimaustetta, cayennepippuria)
punasipuli
220g paprikaa
450g kiinankaalta
225g parsakaalta
soijakastiketta, hunajaa
3. Kuullota hienonnettu kiinankaali pehmeäksi pannulla. Lisää höyrytetty/keitetty parsakaali joukkoon ja lopuksi broileri, tofu, punasipuli ja paprika.
Eli yksi annos ois sitten P 26,5g / H 9,5g / R 6,25g / 202kcal – ei huono?! 🙂
Parsakaalia kannattaa muuten suosia, sillä se on aikamoista superruokaa! Se ehkäisee dementialta, erilaisilta syöviltä ja sydäntaudeilta sisältäen muunmuassa A-,C- ja K-vitmiinia, karotenoideja ja folaattia. Siksi mä tungenkin parsakaalta vähän kaikkialle mihin se edes vähänkin sopii 😀
Wokit on yllättävän monipuolisia ja niitä on helppo muutella raaka-aineita ja mausteita vaihtelemalla. Treenin jälkeen keittelen tän kaveriksi vielä täysjyväpastaa/-riisiä, nakkaan pannulle lämpiämään ja vielä kaveriksi pari kananmunaa. Täydellistä, ellen sanois!
toi tofuwokki kuullostaa ihanalta, ja näyttääkiN! resepti talteen=)))
Kannattaa kokeilla, tää nimittäin on tosi monipuolinen – oli tosi hyvää myös kvinoan ja raejuustonkin kanssa, namnam 🙂
kivoja reseptejä! pitääkin tsekata tää ens kerralla ku kokkaan :p
Toivottavasti maistuu! 🙂