Hae
Aino Mäkelä

Mehukas sunnuntai

Ahhh, sunnuntai!

Mulla on ihan liian pitkästä aikaa ensimmäinen oikeasti vapaa viikonloppu ja oonkin vaan levännyt, rentoillut ja nauttinut auringosta. Varsinkin tänään oli aivan ihana herätä auringonpaisteeseen! Mun ensimmäinen täys viikko Jyväskylässä on nyt takana ja voin kyllä hymy huulilla kertoa, että oon kotiutunut tosi hyvin. Uuteen työrytmiin tottuminen on tosin verottanut vähän mun voimia, mutta se oli kyllä ihan odotettavissakin 😉

Muutto ja uuden kodin isompi keittiö on saanu mut taas hullaantumaan mehustamisesta! Oonkin kantanut kaupasta kiloittain tuoreita vihanneksia ja hedelmiä kotiin ja kokeillut mitä eksoottisimpia mehuyhdistelmiä. Tässäpä siis kolme mehureseptiä, jotka on noussu kuluneen viikon aikana mun suosikeiksi.. Ja lisää varmasti tulee, kunhan parin viikon päästä aloitan ”kehon kevätsiivouksen” mehupaastolla.

Onko siellä muita mehustukseen hurahtaneita, mitkä on teiän lempparireseptejä?

bataattimehu
Puolikas bataatti / omena / kourallinen fenkoliaSelluliittigreens2greenmehu
Kurkku / puolikas parsakaali / kaksi lehtikaalen lehteä / kourallinen persiljaa
plsternakkamehu
Palsternakka / päärynä / kaks lehtikaalen lehteä

Mehustinsuosituksena voin antaa täydet viisi tähteä Wilfan Juicemaster -mehuprässille, joka täyttää kaikki mun kriteerit: se on sievä ja pieni, hiljainen ja helppo puhdistaa. Sillä saa myös vihanneksista ja hedelmistä kaikki mehut irti, sillä kuitumassan voi pyörittää mehustimen läpi useampaankin kertaan halutessaan! Oma ehdoton lemppari, jonka hellävarainen mekanismi säilyttää ravinteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Mehukasta sunnuntaita,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.