Hae
Aino Mäkelä

Kuntotestauksen tuloksia!

Hyvää tiistaita murut!

Oma aamu alkoi kuntotestillä. Tarkoitus oli tehdä kehonkoostumusmittaus, jota itseasiassa odotin paaaljon enemmän, mutta meidän salilla oli teknisiä ongelmia joten se jäi välistä 😀 Siitä siis lisää sitten varmaan ens viikolla, kun on uusintamittauksen aika.

Ajattelin kyllä, että kuntotestaus tässä tilassa on hieman turha.. Noh, tulokset olisi kyllä varmasti olleet paljon parempia, jos olisin ollut täydessä iskussa, mutta kävihän se näinkin. Onpahan nyt taas vähän tietoa ja pohjaa sille omalle treenaamiselle ja tavoitteille. Uusi kuntotesti mulla on sitten ennen kesää heinä-toukokuun aikoihin 🙂

Mun kunto ei vieläkään ole mitään huippuluokkaa, mutta parannettavaahan löytyy aina eikö vaan? Mun hapenottokyky oli noussu viimekerrasta 12%, jalkojen voima 48%, selän 17% ja rintalihasten 2%.

Hahha puhelinkuva otettu jonkun lenkin ja kotitreenin jälkeen, fresh!

Katsottiin myös vähän tekniikkaa tiettyihin harjoituksiin, että varmasti menee jatkossa treeni oikein perille ja puhuttiin muutenkin vähän tavotteista treenaamisen suhteen. Tietysti haluan kasvattaa mun kestävyyskuntoa entisestään ja lihasvoimaa, se on selvä. Etenkin tuo rintalihastestin tulos vähän harmitti.. vaikka täytyy myöntää, että niiden suhteen oon saattanut hieman löysäillä 🙂

Jatkossa mennään samaa mallia eteenpäin, mutta otan juoksun takaisin osaksi treeniä jotta kunto nousisi ja pidän enemmän lepopäiviä sekä keskityn syömään tarpeeksi, jotta lihasmassa kasvaa. Tärkeintä on olla maltillinen, jotta en vedä itseäni ylikuntoon alta aikayksikön 😀 Hyvällä mielellä siis testin jälkeen ja innolla oottelen tulevaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.