Hae
Aino Mäkelä

Palauttava välipala

Palauttava välipalaMeikäläisen arjessa on tapahtunut täyskäännös ja oon alkanut ottamaan itteäni niskasta kiinni ihan kaiken suhteen – myös syömisen! Onnistuin nimittäin alkukeväästä hukkaamaan motivaation sen suhteen täysin ja sen jälkeen syöminen onkin ollut säännöllisen epäsäännöllistä fiiliksen mukaan.

Vaikka nautiskelu ja fiiliksen mukaan eläminen on ihanaa, niin mulla on ollu ikävä sitä älyttömän hyvää fiilistä, kun on onnistunut syömään fiksusti pitkin päivää ja energiatasot on pysyny mallillaan! Nyt oonkin alkanut kokeileen taas säännöllisempää ateriarytmiä ja lisännyt ne tärkeät välipalatkin takaisin mukaan osaksi arkea. Tärkeät ja superherkut, niinku tää seuraavakin setti:Palauttava välipala

MAKEAT LETUT

Tarvitset vain:
½ banaani
2 kananmunaa
0,5 dl Foodin Heraproteiini
1 dl Foodin Mantelijauhoa
1 tl psylliumia

Sekoita banaani ja kananmunat teho/sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon jauhot ja psyllium sekä anna taikinan tiivistyä hetken aikaa. Paista letut miedolla lämmöllä kookosöljyssä kevyesti molemmin puolin kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

 

SUKLAAPROTEIINIMOUSSE

Tarvitset vain:
Avokado
4 Foodin Medjool-taatelia
1 dl vettä
mitallinen Foodin Heraproteiinia
3 rkl Foodin Raaka Kaakaojauhetta
ripaus Foodin Merisuolaa

Surauta avokado ja kivettömät taatelit veden kera sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon sekä hera- että kaakaojauhe ja ripaus merisuolaa, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Voit halutessasi lisätä intensiivisyyttä lisäämällä kaakaojauhetta oman makusi mukaan tai sulattaa raakakaakaomassaa moussen joukkoon!

Järkevän ja tasaisen ateriarytmin mukana mun normaali näläntunne, jonka luulin jo hukanneeni iäksi, on taas alkanut ilmoittelemaan olemassaolostaan. Jes! Vaikka tää tietääkin taas päivittäisen eväsrumban alkamista niin jo parin päivän jälkeen voin kyllä todeta ylpeänä tän hyvän olon olevan pienen vaivannäön arvosta.

Jos et muuten vielä oo ladannut Foodinin ilmaista resepti E-kirjaa, joka on täynnä mun tekemiä reseptejä niin suosittelen tekeen sen nyt klikkaamalla alla olevaa kuvaa 🙂 Reseptien lisäksi siellä on hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla pystyt ylläpitämään huipputerveyttäsi ravinnon avulla ja onpa mukana myös pieni ylläri jokaiselle lataajalle!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

6 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Argh, miten hyvän kuuloinen resepti. Ja tuo proteiinisuklaamousse, en okkaan aikaisemmin älynnyt että prodejauhe käy siihen hyvin. Testiin menee molemmat, kiitti reseptistä ?

 2. Anni kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Vitsi kun mun sauva- ja tehosekoitin on rikki, en pääse tekeen suklaamussea :/ Pakko kyllä hankkia pian uusi masiina! No toisaalta oon pakotettu keksimään koneettomia reseptejä 😀
  http://punainenorvokki.blogspot.com

 3. LK kirjoitti:

  Namm, näyttää hyvältä!! Hei mulla olisi ihan off topic kysymys: jostain muistelen lukeneeni, että raskaana ei saisi syödä raakasuklaata… tiedätkö, onko väittämässä perää? Kiitos jo valmiiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.