Hae
Aino Mäkelä

Virtaa viikkoon

Virtaa viikkoon Virtaa viikkoonAamulla kello herätti 6:30 ja voin kertoa, että helpompiakin aamuja on nähty. Edelleen lauantai verotti osaltaan ja jos vaan oisin voinu niin en olis kyllä noussut ylös sängystä. Onneks oon sen verran fiksu (aamulle en tosin ollu samaa mieltä), että jätän aina iltaisin mun herätyskellon alakertaan joten joudun kömpimään alas zen zoneltani sammuttamaan kellon ettei naapurit hermostu.

Kellon vihdoin sammutettuani puristan yön yli odottaneeseen vesituoppiin puolikkaan sitruunan mehun ja sekoitan joukkoon sekä OptiMSMää että viherjauhetta. Foodinin luomulaatuista viherjauhetta, jonka oon tänä syksynä ristinyt syysväsymyksen selättäjäksi 😛 Maultaan mieto ja helposti nautittava aamudrinksu saakin meikäläisen koneen aina käyntiin samalla piristäen, kehoa puhdistaen antaen ja antaen puhtia tulevaan päivään. Ja kuin ollakkaan vartti myöhemmin olinkin jo hikoilemassa Fustran parissa!

Virtaa viikkoon, Foodin ViherjauheVirtaa viikkoon, Foodin ViherjauheFoodinin Viherjauhe* koostuu monipuolisista maailman ravinnerikkaimmista vihreistä ja se onkin noussut yhdeksi mun omista henkilökohtasista lemppareista! Jos rupeasin luettelemaan mihin kaikkeen kyseinen viherjauhe tepsii tulis tästä postauksesta loputon, joten nostankin esiin omasta mielestäni tärkeimmät pointit:

  • emäksisöi elimistöä ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä
  • tehostaa immuniteettiä ja aineenvaihduntaa
  • puhdistaa elimistöä, tehostaa palautumista ja treenien jälkeisen kuonan kertymistä lihaksiin
  • sisältää paljon kalsiumia
  • ylläpitää ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä

Varmaan sanomattakin selvää, että tää viherjauhe sopii oikeastaan kaikille ja yks annos viherjauhetta sisältääkin päivän tarvittavat vitamiinit sekä hiven- ja kivennäisaineet! Vaikka söiskin salaattia niin silti suosittelen myös viherjauheeseen tutustumista sillä nykypäivän salaatit on suhteellisen ravintoköyhiä ja saman terveyshyödyn saadakseen on syötävä useampi salaattipussukka päivässä 🙂 Viherjauhe onkin yksinkertainen ja helppo vaihtoehto.

Millaisia vihreitä sä nautit päivän aikana?

Virtaa viikkoonMä käytin ennen aina jauheita useasta eri purkista, mutta nyt ei enää onneksi tarvi vaan pystyn korvaamaan ne kaikki tällä yhdellä eikä tarvi sen kummemmin edes miettiä käyttömääriä tai suhteita kun tiedän saavani kaiken tarpeellisen 🙂

Käyttämällä koodia ”AINO10” saat -10% alennuksen niin Viherjauheesta kuin muistakin tuotteista Foodinin verkkokaupasta!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

*Tuote saatu blogin kautta.

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Samaista Foodinin vihreää käytän minäkin. Lisäksi teen joka aamu tuoretta vihermehua. Vihree on niin parasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.