Hae
Aino Mäkelä

Hyödytöntä höntyilyä

Tänä keväänä höntyily ei ole auttanut, ei sitten yhtään eikä yhtään missään.

Tää onkin ollut mulle,, ”kaikkimullehetinyt” -tyyppiselle ihmiselle joka on tottunut tekemään kaikkensa saadakseen haluamansa (heti!), ihan loistava oppiläksy. Välillä oon kiukutellut ja yrittänyt hoputtaa asioita, mutta aika nopeasti tajusin sen olevan pelkkää energiantuhlausta, joka ei johda mihinkään.

Kuten jo aiemmin kerroin, meiltä loppui vesi. Siis yhtäkkiä hanasta ei vaan tullut mitään. Siis  Y H T Ä Ä N  mitään! Elettiin ilman juoksevaa vettä puolitoista viikkoa ja koko sen ajan en voinut tehdä muuta, kuin kärsivällisesti odotella että asia selviää ja korjaantuu. Onneksi sentään kahden viikon jonotuksen sijaan saatiin korjaus ”jonon ohi” ja nyt voidaan taas onneksi käydä kotona suihkussa. Eli voidaan taas puhtain fiiliksin taas hikoilla ja treenata! 😀

Toinen kärsivällisyyttä vaatinut projekti on ollut kasvimaa, kun pystytin pihalle riviin lavakauluksia ja istutin niihin jos jonkinmoisia siemeniä. Taimista olisin saanut satoa nopeammin, mutta kun tekee itse kaiken alusta asti niin uskoisin myös saavani enemmän onnistumisen kokemuksia 😀 En usko, että ilman korona-aikaa olisin innostunut pihalla puuhastelusta näin paljoa, mutta nyt käyn joka päivä monta kertaa ihastelemassa niitä pieniä ihmeitä joita mullan seasta nousee. Ihana ajatella, että kohta pääsen nautiskelemaan oman kasvimaan tuotoksista! <3

Ylipäätään omakotitalossa asuminen ja se, että on itse vastuussa kaikesta, on tuonut elämään tietysti vastuuta, mutta sen myötä myös tietynlaista rentoutta sillä panikoiminenhan ei vie asioita yhtään eteenpäin. Ollaan saatu jo piha aidattua ja terassi kalustettua, sekä kasvimaa ja kukat vihertämään – se on musta aika hyvin jo, eikö?! Vielä meillä tosin ois piharakennuksen teko edessä ja sitä ei olla vielä edes aloitettu kuin suunnitteluasteella. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa ja koko kesä edessä!

Onneksi mulla on edessä vapaa viikonloppu, jonka vietän ihan yksikseni kotona. Tai siis tottakai Ismo, Tuula ja Ulla on mun seurana, mutta muuten saan nauttia ihan omasta seurastani. Suunnitelmissa ei ole pihahommia vaan opiskelua, opiskelua ja opiskelua. Ja ehkäpä vihdoinkin saan kirjoitettua luonnoksissa lymyävät kirjoituksetkin valmiiksi!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Ketogeeninen mustikkajuustokakku / Entä jos..? Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.