Hae
Aino Mäkelä

Iltapalavinkki

Mä oon syöny taas pitkään aina samantyylisen setin iltapalaksi – rahkaa/jugurttia hedelmien kera. Tänään päätin kokeilla vähän jotain erilaista, tosin samoista aineksista. Ruoka on kuitenkin aika monipuolinen juttu kunhan sen oivaltaa, eikö?
En ollut koskenut mun blenderiin ainakaan kahteen kuukauteen, joten päätin tehdä pirtelöä. Noooh, ihan pirtelöäen saanut aikaiseksi, mutta omaan makuun tää hieman jämäkämpi koostumus olikin ehkä parempi – mun mielestä juomista kun ei lasketa syömiseksi 😀

Laitoin blenderiin:
½ purkin maitorahkaa
n. ½dl soijamaitoa
½ avokadon
banaanin

Ja vruMMM eiku sekasi vaan! Kaadoin seoksen kulhoon, laitoin päälle hieman seesaminsiemeniä sekä mysliä. Koostumus oli mahtavan kuohkea, rakastuin.

Tällä keinolla rahkavihaajatkin saisivat vamrmasti rahkansa syötyä! 🙂 Hedelmiä ja marjojahan jokainen voi käyttää makunsa mukaan, mutta tästä kombosta tais tulla oma, ainakin hetkellinen, suosikki.

2 kommenttia

  1. Sanni kirjoitti:

    Täytyy kokeilla! Itekkin taistelen aina ton maitorahkan kanssa.. Kannattaa kokeilla sekottaa myös pieni loraus sokeritonta mehutiivistettä rahkan sekaan, niin heti maistuu paremmalta!

    • aippe kirjoitti:

      Kiitti vinkistä, oon itseasiassa joskus aikoinaan syöny mun rahkan mehutiivisteellä maustettuna, mitenköhän toi on päässykkin unohtumaan 😀 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.