Hae
Aino Mäkelä

Joulukuun eka

Oon ihan toivoton keksimään otsikkoja 😀 Mutta joo tosiaan, joulukuun eka salitreeni nyt takana ja kyllä hölli! Kävin rauhallisesti vähän testailemassa että miltä treenaaminen tuntuu haaveena palata ylikunnon jälkeen taas normaaliin salirytmiin. Ekaa kertaa siis käytin tänään myös sykemittaria ja aivan loistava väline. Tää on mulla äidiltä lainassa (en ollut ainoa ketä mun ylikunto säikäytti  :D),  joten toiveissa ois hankkia pian ihkaoma!

Tykkääkö muut käyttää sykemittaria treenatessa, ootteko kokenu sen hyödylliseksi? 🙂

Treenailut meni oikeen jees, palautuminen tosin kesti normaalia pidempään.. taidan vielä ottaa ainakin pari päivää rauhallisemmin vielä ennen kunnon treenaamisen jatkamista, että ei vaan käy hassusti 🙂

Itseasiassa innostuin vähän ja kävin äskön pelaamassa vielä kaverin kans sulkapalloa. Ei oltu nähty viikkoon niin pelaaminen oli aika laiskaa ja juoruili oli ehkä enemmän pääosassa 😀 Mutta kyllä me silti hiki pintaan saatiin!

Nyt tankkaan mun herkkusalaatin loppuun ja lähden rentoutumaan perjantai-illan viettoon hyvässä seurassa 🙂 Oikein kivaa perjantaita kaikille ja loistavaa bileiltaa bilettäjille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.