Hae
Aino Mäkelä

Mites teiän lauantai?

Aino treenaaAinon aamupalaAino tammikuuAino PUR HyvinvointikauppaAinon lauantai   GreenStreet Aino ja Johannes GreenStreet Johannes ja Tiia GreenStreet raakasuklaa workshopGreenStreet inkamarjatPukka Womankind Kukkakimppu ja naisten juttuja

Lauantai – mikä ihana päivä! Viimeaikoina oon viettänyt lauantaisin paljon aikaa koulussa, joten eilinen oli siinä mielessä erilainen – toiminnantäyteinen ja energinen.

Heräsin aamulla hyvissä ajoin ja herätin itseni pienellä tehotreenillä, joka sai kohteekseen pakarat ja keskikropan. Käytin hyväkseni fustran oppeja ja juttuja omilta SandBell -ajoilta. Kyllä sitä kotonakin saa hyvän hien aikaseksi, uskokaa pois! Sen jälkeen oli vuorossa vähän aamupalan nautiskelua, laittautumista ja valmistautumista pitkään päivään.

Päivän ensimmäinen etappi oli työsessio PURilla. Lauantait on aina ihanan toiminnantäyteisiä ja meneviä päiviä, kaupalla riitti vilskettä ja mitä ihanampia asiakkaita – blenderit hyrskytti ja ihasteltiin luonnonkosmetiikan helmiä yhdessä asiakkaiden kanssa. Hyvässä seurassa aika kuluu kuin siivillä ja aivan kuin varkaiten olikin aika laittaa kauppa ansaitulle viikonloppulomalleen.

Oma matkani jatkui Helsinginkadulle, jossa sijaitsee RUPLAn uudet tilat. Siellä mua odotteli Tiia ja Johannes kera mehudrinksujen, joilla kilisteltiin niin Johanneksen kotiinpalun kuin uuden kirjailijankin kunniaksi. Naureskeltiin, hassuteltiin ja kuljailtiin, rentoiltiin ja nautittiin toistemme seurasta. Millainen tuuri mulla on, että oon saanu näin ihania ihmisiä ympärilleni?

Illan hämärtyessä mulla alkoi raakasuklaa workshop ja pöydät täyttyi innokkaista oppilaista. Fiilis oli niin huikea, että eräs illanviettoon matkalla ollut ohikulkija tuli utelemaan mitä me oikein tehdään, kun meistä hehkui niin hyvä energia! Hahhah ja siinä se oli kyllä oikeassa – kiitos vaan kaikille workshoplaisille, teitte mun työillasta erittäin onnistuneen.

Workshopin jälkeen Tiia tuli hakemaan mua ja me tultiin kaupan kautta mun luo. Juotiin teetä ja juteltiin tyttöjen juttuja pitkälle iltaan. Nukahdettiin ja herättiin aamulla levänneinä, jatkaen höpöttelyä siihen mihin se eilen jäi – nyt odotellaan, että symbioosin kolmas – ihana Heidi – liittyy meidän seuraan aamupalalle. Hihhi!

Mites teidän viikonloppu on sujunut? 

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Tiia kirjoitti:

    <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.