Hae
Aino Mäkelä

Kotona kuntoon?

Oon tänään viettäny maanantain sijaan sunnuntaita: nukkunu pitkät yöunet, alottanu aamun juoksulenkillä, kantanut kaupasta kukkia kotiin ja leiponut pannukakkuja aamiaiseksi. Rentoillu ja ottanu ihan tsillisti kouluviikonlopun, ja sitä edeltävän työviikon, jälkeen.

Mulle sunnuntait on myös poikkeuksetta hyviä treenipäiviä, eikä tää valesunnuntaikaan ollu siitä poikkeus. Tosin sen sijaan, että oisin lähtenyt salille mä levitin jumppamaton lattialle ja klikkasin itseni inWell -treenien pariin. Valkkasin treenikategorioista fiiliksen sopivan voimajoogan ja siitä innostuneena tein perään vielä pepputreenin. Nopeaa, näppärää ja voi pojat – todellakin tehokasta!

inWellOon kokeillut monia videotreenipalveluita ja inWell kuuluu ehdottomasti parhaimpiin niistä. Treenien vetäjä Sanna on pirtsakan motivoiva ohjaaja ja treenit on selkeitä, minkä vuoksi perässä on helppo pysyä 🙂 Treenit on suunniteltu kehittämään koko vartaloa ja ne on jaettu seitsämään kategoriaan: iHiit, iPower, kahvakuula, voimajooga, pepputreeni, vatsalihastreeni ja hyppynarutreeni. Suurin osa treeneistä myös tehdään oman kehon painolla eli sen kummempia välineitä ei edes tarvita!

Treenaamisen ei mun mielestä pitäis todellakaan tuottaa päänvaivaa tai harmaita hiuksia, minkä vuoksi mun kotitreenit onkin loistava tapa kohottaa kuntoa kiireisen arjen keskellä tai aloittaa uusi liikunnallinen harrastus. Aikaa ei mene kauaa eikä tekosyitä tarvi keksiä, kun treenata voi oikeastaan milloin vaan ja missä vaan 😉 Mulle kotitreenit on yleensä aina pieni ”palkkio” jostain päivän suorituksesta, kuten tiskaamisesta tai pyykien pesemisestä – mikäs sen kivempaa kuin ottaa vartissa hyvä hiki pintaan tympeiden askareiden keskellä!

inWellinWell -treenien  yks parhaista puolista on ehdottomasti on oma henkilökohtainen viikkosuunnitelma, joka on suunniteltu monipuoliseksi ja on erittäin helppo toteuttaa. Sen avulla lihaskunto nousee ja kunto kasvaa kuin huomaamatta, kun voit treenata milloin vaan ja missä vaan 🙂 Videoilla Sanna myös opastaa ja tsemppaa, joten treeneistä saa takuulla kaiken irti!

Nyt teillä jokaisella on mahdollisuus kokeilla inWell -treenipalvelua maksuttomasti kahden viikon ajan! Käyttämällä koodia ”AINOMAKELA” saat kaksi viikkoa maksutonta treeniaikaa klikkaamalla itsesi inWell -sivustolle 🙂 Koodi on voimassa 2.3 asti. Tässä ohjeet koodin hyödyntämiseen:

Mene sivuille: inwell.fi. Valitse etusivulta: ”Liity mukaan” ja valitse ”Jatkuva tilaaja”. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot. Maksuksi käy kaikki yleisimmät maksukortit, sekä pankki- että luottokortti. Lisää alennuskoodi alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Sen jälkeen palvelu on avoinna ilmaiseksi 2 viikkoa. 2 viikon jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Ei aloitusmaksua eikä irtisanomisaikaa.

Energisiä treenihetkiä ja tulkaahan kertomaan mulle, mistä treeneistä tykääsitte eniten! Yllättäen mä itse kallistun voimajoogien pariin sillä niissä yhdistyy paljon mun omia lempparielementtejä 🙂

Ihanaa viikkoa,

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.