Hae
Aino Mäkelä

Pocketful of happiness!

 
 
 
Siinä hyvänmielen musiikkia maanantai-aamuun! Toi on yks niistä biiseistä joka nostaa hymyn huulille aina kun sen kuulee.

Muutenkin on kyllä nyt tosi hyvä fiilis 🙂 Oon lukenut vähän hömppäkirjoja ja alkanut hahmottamaan kiitollisuuden tärkeyttä. Mun mielestä Suomessakin ois hyvä viettää Kiitospäivää ja ihmisten ois hyvä ylipäätään tajuta olla kiitollisia siitä kaikesta mitä meille on annettu. Voikohan ihminen joka ei arvosta sitä mitä omistaa olla aidosti onnellinen? Rohkenen väittää, että ei.

Tällähetkellä mä tunnen kiitollisuutta mun perheestä, ystävistä, terveydestä, elämän tasapainosta, työpaikasta ja opiskelumahdollisuudesta. Eniten oon kiitollinen siitä kuinka nuo kaikki tekijät yhdessä tekee musta äärettömän onnellisen. Illalla nukkumaan mennessä voin oikeesti miettiä sitä kuinka hyvin mun asiat on ja olla aidosti kiitollinen siitä, että oon saanut rakennettua itselleni sellaisen arjen jossa viihdyn.

Elämää ei oo hyvä pitää itsestäänselvyytenä. Mäkin oon ollut onneton, joten en jauha pelkkää läpiä päähäni, heh 🙂
 
Mistä te ootte viimeaikoina ollu kiitollisia? 
 
A man is happy so long as he chooses to be
– and nothing can’t stop him.
Alexander Solzenitsyn
 
Jos maanantaimasennus vaivaa muistele jotain juttua esimerkiksi viikonlopulta, jolloin olit onnellinen – huomaatko, heti hymyilyttää :)) Mukavaa maanantaita!
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.